Merhaba arkadaşlar Mersinde 2013 yılında çekilen bu video kimliği belirsiz bir ücretli öğretmen.
Öğrenciler ile artık baş edemiyor.
Hoca ilahi okurken öğrenciler ayak ayak üstüne atıyor.
Sıraları düşürüyor.
Kapıları tekmeliyorlar.
Artık pes dedirten görüntü...
YORUM SİZDE...
Buradaki mevzu din ile alay etmek değil. Zaten sesler tam olarak anlaşılmıyor. Bu bildiğiniz ahlaksızlık yani. Bunu illa bir şeye bağlamamak gerek. 2013 yılında çekilen bir videonun da burada, günümüzde, "din ile alay ediyorlar görün işte" şeklinde paylaşılmasını doğru bulmuyorum.
Öğretmen ilahi okuyor.
sav. HZ. muhammet'in hayatı anlatılıyorken bunların böyle yapması din değil mi ?
Ben videonun tamamını izlemedim. İzlediğim kısımlarda sesler anlaşılmıyor. Ayrıca bu öğrencilerin sırf dini konular anlatıldığı için bu ahlaksızlıkları yaptıklarını sanmıyorum. Başka bir derste de aynı şeyleri yapıyorlardır. Hallerinden belli zaten ahlaksızlıkları.
Şimdi Show TV'de bu videonun haberi yapılıyor. Videoyu açtığımda 2012 yılında çekildiği yazıyor. Show TV 1 yıl önce çekildi diyor. Siz 2013 diyorsunuz. Ortalık birbirine karıştı. :)
isousluer 'e katılıyorum. Bu olayın adı "Ahlaksızlık" olarak yeterli. Din ile bir alakası yok. Bu tip insanlara herhangi bir şey anlatsan o an yine yapabilirler bunu. Sağlıklı tiplere benzemedikleri ortada. Yılına gelince ha o yıl yapılmış ha bu yıl farketmez.