Öncelikle bu forumda bunu yayınlamam yasaksa yöneticilerden ricam konuyu silmeden önce bu mesajın bir kopyasını bana yollamalarıdır.
---------
http://www.kskcarsi.org/taraftarin-idman-ziyareti-ve-adak-organizasyonu-video/
19 Ağustos 2011 Tarihinde Karşıyaka Spor Klübü taraftarları olarak gerek başarı için, gerek kazadan beladan korunmak için Kurban ibadetini yaptık.
Kurban ibadeti işini bilen kişilerce, Tekbir sesleri arasında yapıldı.Kesilen hayvan deve olarak seçildi.
Ne adakta bir sorun vardı -yaş,cinsiyet, hastalık- ne de kesiliş şeklinde. Şayet öyle birşey olsa o kadar gazete ve basın sessiz kalmaz.Anında manşet geçerlerdi.
Zaten bir hata olsa dini eleştiriyi Nihat Hatipoğlu, basında eleştiriyi de Uğur Dündar'dan beklerdim.Çünkü işlerini -bana göre- en yerinde yapanlar onlar.
Her neyse. Cuma günü adağımızı kestik.Antreman ziyaretinin ardından da herkes dağıldı.Hiçbir problem çıkmadan İslami koşullara uyan ibadeti tamamlayarak oradan ayrıldı anlayacağınız.
Neyse ne uzatmanın anlamı yok. 21 Ağustos tarihinde twitter üzerinden Metin Uca bir twit paylaşmış. Twit metni "Karşıyaka taraftari kiligina girmis bazı "ÖKÜZ" ler o devenin hörgücü var ya...."
Metin Uca, ne Karşıyakalı'lık kavramından ne de İslam'dan haberi olmayan bir şahsiyettir artık benim gözümde. Ayrıca televizyon program sunucusu olarak hakaret kullanması, ne kadar seviyesiz bir şahsiyet olduğunu göstermiştir bana.
Gazeteciliğin şartı olan araştırarak yazmak gibi kavramlar yerine, "AĞZINA GELENİ YAZ" mantığı ile yazılar yazan Metin Uca'yı kınıyoruz.
Umarım böyle gereksiz insanların yazdıklarına aldıran insanlar olmaz.
Umarım insanlar kendilerinin yapamayacağı yada kendilerinden önce ve iyi yapılan işleri taktir etmeyi öğrenirler..