Merhaba arkadaşlar sizlere bugün zevkli bir oyunu tanıtacağım oyun 2D ama 3D'den pek farkı yok 2D hastaları için güzel bir oyun.

EA Games tarafından piyasaya sürülen bu oyun gayet başarılı 3D tanıtım videosu da var onu ekleyeceğim bu arada karakter bayan ve adı Fatih evet yanlış duymadınız FATİH !!!

Ne kadar garip EA Games tarafından yapılan bir oyunda türk ismi.

Türk ismini görmek bayağı sevindirici ama onlar ne anlam da kullanmış bilemeyiz tabi.

Şimdi sizler için gidip karaterin adı neden Fatih diye araştırmayacağım hiç kusura bakmayın ben 2D oyunları çok severim daha Önce MU Online ve Ultima Online oynadım gayet başarılı ve zevkli oyunlar ama hiç bir online oyun Ultima Online oyunun yerini tutmaz çok eski bir oyundur öğrenmesi zaman alır türkler eskisi kadar ilgi göstermiyor.

Bu satırları neden yazıyorum maksat içerik boş kalmasın asıl konumuz Mirror's Edge 2D oyunu.

Oyunda ki karakter bayan ama ne bayan bütün erkek karakterlere taş çıkarır oyun biraz zor hemen sıkılabilirsiniz ama unutmayın ki ertesi gün gidip o oyunu oynayacaksınız bundan hiç şüphem yok. :D

Sizler için oyundan bir kaç görüntü aldım 2D olmasına rağmen çok başarılı Flash sistemi üzerine yapılmış online değil ama kayıt olup skorunuzu gönderebilir diğer oyuncularla yarışabilirsiniz.

Oyun 3 bölümden oluşuyor ilk bölüm kolay ikinci bölümüde biraz uğraştıktan sonra geçebilirsiniz üçüncü bölümde aşağı düşme korkusu yok dilediğiniz gibi takılabilirsiniz S tuşu ile zıplayabilirsiniz duvarlar da gezebilir yerlerlerde yuvarlanabilir, kancalarda sallanabilir, Kırmızı sembolleri, çantaları ve dosyaları toplayabilirsiniz fakat çantaları ve dosyaları bulmak okadar kolay değil iyi adamlar sizi öldürebilir zorlu aşamalar sizleri bekliyor hadi bakalım kolay gelsin. :)

Buraya tıklayarak oyunun 2D versiyonunu oynayabilirsiniz.

3D Tanıtım Videosu


Kaynak: http://teknolan.tk/2011/09/06/mirrors-edge-2d/