Kotil
Son oynayışlar..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Ögrenci / Yazar / Editör
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
90, (%99)
Merhabalar , babamın hattı faturalı uygun.mobi diye site 60 TL çekmiş. Adam geldi bana sordu falan işin astarını öğrendik her neyse kontor yükleme falan diyorlarmış açıkcası güvenmiyorum yükleyeceklerini sanmıyorum. 10 Gün içerisinde diyorlar acaba 10 gün falan geçince bir hak talep etme şansımız falan olmuyormu?
Nasıl çektiğine gelecek olursak sağlam dümen yapmışlar direk ödeme yeri veriyorlar tıklayınca direk ödeme yapıyorsun yani şu tarz kredi sorgulamak istiyorsanız şu siteden bakabilirsiniz falan diyor link veriyor sonra 60 TL :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılım Sektörü
-
-
Ad Soyad
O** M**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
o benim başimada geldi,
bir gün sms geldi kredi puanınızı ücretsiz ögrenin diye siteye tikladım uygun.mobi 'ye üye felan olmak icin telefonunza sms gönderdik dedi bu kodu girin dedi,
kodu girdim, ama hiçbir şekilde para çekilecek v.s uyarısı bilmem ne yoktu kodu girdim direk 57 tl çekmişti allahın cezaları paşa paşa ödedim mecburen
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılım Sektörü
-
-
Ad Soyad
O** M**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
ben uğraşacaktım ama sonradan vazgeçtim zaten işler başimdan aşkın Allahlarından bulsunlar ne diyim,
müşteri hizmetleri dedigin bi masa bi mikrofon :D
mkarson
Web Dev. - Sec. Expert
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Developer - Security Exp.
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Daha önce farklı şekillerde başıma geldi söke söke aldım paramı geri :)
İlk olarak Size bu yamuğu yapanları arayıp şikayet oluşturacağınızı işleme onay verilmeden yapıldığını bildirin geri ödeme talep edin. Eğer sonuçsuz kalırsa ki genelde kalır o zaman btk tüketici şikayeti açın, operatorunuzu arayıp hattınızı mobil ödemelere kapattırın ve şikayet oluşturun. Bir sonraki faturanızdan düşüm yapıyorlar ücreti :) En kötü gider suç duyurusunda bulunursunuz alayını süründürürsünüz tabi peşini bırakmamanız önemli :D