lostyazilim

Mobil Yazılıma Geçmek İçin Hangi Yollardan İlerlemeli ?

4 Mesajlar 679 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

hasanayt hasanayt Ogreniyor.php Kullanıcı
  • Üyelik 01.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Makine T.
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 879
  • Beğeniler 126 / 125
  • Ticaret 6, (%100)
Arkadaşlar genel olarak bu konuda araştırma yaptım ama bu iş ile uğraşanlarında fikirlerini öğrenmek isterim.
Kişisel olarak kullanıcıların mobil üzerinde yoğunlaştığını düşünüyor ve bu pazara yeni şeyler katabilmek adına konu ile ilgili yazılımları öğrenmek istiyorum. Sizlerinde bildiği gibi bir yolu farklı yöntemlerle gidebilmek çok kolay. İşte burada sizlerde fikirlerini paylaşmanızı istiyorum. Biraz oyun yapmak istiyorum bunun için herkes 3D unity öneriyor bu konuda ne düşünüyorsunuz ?

Sözlediklerim bir örnektir bir arkadaş gibi görüp yorumlarınızı duymak isterim. Örneği biri gelip mobilde bu alanda kendini geliştirsen güzel olur diyebilir ve ben de konuya bir göz atabilirim.
Örneklerle gidecek olursak ;
Traffic Racer Oyununu baz alırsan nereden başlanmalı.
Bir araç app'si yapmak için nereden başlanmalı. ( Örnek ; İnstangram için araç geliştirmeler. Kelime oyunları, Shazam v.b)
theroll Guness

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

theroll theroll Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Web Geliştiricisi
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 85
  • Beğeniler 32 / 27
  • Ticaret 0, (%0)
Takipteyim
Guness

kişi bu mesajı beğendi.

yilmazel yilmazel WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.07.2017
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** Y**
  • Mesajlar 28
  • Beğeniler 1 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
React native ile mobil uygulama dünyasına merhaba dedim ilk önce Udemy den ders aldım sonra video ile beraber kodlamaya başladım tavsiye ederim.

siberevren.net

hasanayt hasanayt Ogreniyor.php Kullanıcı
  • Üyelik 01.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Makine T.
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 879
  • Beğeniler 126 / 125
  • Ticaret 6, (%100)

yilmazel adlı üyeden alıntı

React native ile mobil uygulama dünyasına merhaba dedim ilk önce Udemy den ders aldım sonra video ile beraber kodlamaya başladım tavsiye ederim.

Bende kotlin ile programlama dersi almıştım. Aldıktan sonra aklıma öğrenci başarılarını sormak geldi ve öğrenci başarılarına baktığımda yerlerdeydi.

Artık bir derse/kursa başlarken öğrenci başarılarını istiyorum örneğin siz kodlama başladınız ama hangi aşamadasınız ? Aldığınız kursun öğrenci başarılarını isteyin ve bize de link atın biz de bilelim :)

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al