lostyazilim
tr.link

Mp3'e albüm kapağı nasıl eklenir?

3 Mesajlar 3.662 Okunma
lstbozum
tr.link

Melek Melek Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 34 /
  • Meslek
  • Mesajlar 781
  • Beğeniler 224 / 218
  • Ticaret 1, (%100)
Ya arkadaşlar sorum gayet açık bu mp3 dosyalarına albüm kapağı nasıl eklenir? Telefonuma müzik atıyorum hiç alakası olmayan albüm kapakları yüklenmiş müziklere örnek; sıla'nın parçalarında zeynep dizdar'ın resmi çıkıyor sinir oldum silemiyorum da resmi bilgisi olan var mı acaba nasıl yapılıyor bu?

wmaraci
reklam

test9 test9 IT Project Manager Kullanıcı
  • Üyelik 28.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek IT Project Manager
  • Konum Van
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 552
  • Beğeniler 2 / 109
  • Ticaret 13, (%100)
O müzikleri bilgisayarınızda yeni bir klasöre alınız. Daha sonra klasör üzerinde sağa tıklayıp özelliklerden resmi kaldırabilirsiniz. Sonra da gizli dosyaları görünür yapıp klasör içinde gizli olan resmi silersiniz. Bu kadar :)

Melek Melek Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 34 /
  • Meslek
  • Mesajlar 781
  • Beğeniler 224 / 218
  • Ticaret 1, (%100)

test9 adlı üyeden alıntı

O müzikleri bilgisayarınızda yeni bir klasöre alınız. Daha sonra klasör üzerinde sağa tıklayıp özelliklerden resmi kaldırabilirsiniz. Sonra da gizli dosyaları görünür yapıp klasör içinde gizli olan resmi silersiniz. Bu kadar :)

Özellikler de resim bölümü yok ki? Klasöre sağ tıkladım özellikler dedim klasör resmi var bölümü var ordan mı bahsediyorsunuz acaba? Orası zaten varsayılan her hangi bir resim yok ayrıca gizli dosyalar görünür biçimde gizli resim falanda ortada yok ki.. Ne uğraştırıcı bir şey bu yaf :o :)

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al