lostyazilim
tr.link

Muhabbet Kuşumdan Böyle Bir Ses Geliyor

6 Mesajlar 1.029 Okunma
acebozum
tr.link

ebagcuvan ebagcuvan emrebagcuvan.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek --
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 2908
  • Beğeniler 716 / 715
  • Ticaret 8, (%100)
Arkadaşlar bir iki gündür böyle ses geliyor ama aynı odada birisi olunca tek başına ses yok ama az önce kafes açtım uçsun diye birden şiddetli böyle ses gelemeye başladı gittim sustu sonra yine ses çıkarmaya başladı. Zannedersem korkuyor ama çözemedim. Enerjisi falan yerinde kafesten çıktığında çok hareketli neredeyse 1 yaşında falan.

Sesi anca alttaki siteye yükleyebildim.
https://clyp.it/jh4e1poc

elektronikssl
webimgo

ogretman ogretman WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek ÖĞRETMEN
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad H** H**
  • Mesajlar 51
  • Beğeniler 1 / 16
  • Ticaret 9, (%100)
hocam erkek mi dişi mi ? birde bu sesi çıkarırken nasıl duruyor, kafası arkada uyurken mi, yoksa normal dururken mi yada boynunu öne eğmişken mi? Ayrıca yakın zaman da soğukta kaldı m?

• Üyelik 22.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek --
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 2908
  • Beğeniler 716 / 715
  • Ticaret 8, (%100)
ogretman Erkek, Yok normal dururken boynunu eğmiyor normal duruyor soğuk değilde ev genel oda sıcaklığında 20 22 derece civarında , enerjisinden hiç bir değişlik yok az önce çıktı normal öttü kafes de birde dişi var. 5 yaşında falan.

• Üyelik 31.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek ÖĞRETMEN
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad H** H**
  • Mesajlar 51
  • Beğeniler 1 / 16
  • Ticaret 9, (%100)
anladım hocam.. yani fikir yürütmeye çalışıyorum ama aklıma bir şey gelmiyor.. dişiyle kavga falan ettiyse de yapıyor olabilir. Çok duygusal olduklarından her şeye bir tepki verebilirler.. Solunumdan olsa uçarken vs zorlanması gerekli.. İlgisiz bıraktıysanız yine olabilir ilgi çekmek için.. Bilemedim hocam ciddi bir şey olmadığını düşünmeye çalışıyorum, en basitinden
ebagcuvan

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 22.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek --
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 2908
  • Beğeniler 716 / 715
  • Ticaret 8, (%100)
ogretman Hocam dişiyle normalde bende 3 kuş vardı 2 dişi 1 erkek çiftleştiler yavru oldu çift öldü diğer dişi kaldı daha doğduklarından beri samimi değiller. Kavga olacağını düşünmüyorum ama siz diyince aklıma geldi. geçenlerde 4 - 5 gün evde tek başlarına kaldılar annem ameliyat olduğu için istanbula gittik geldiğimizden beri böyle sürekli kafesten dışarı çıkıp ötüyor bağırıyor içeri geri giriyor. 4 5 gün ilgi gösterirsek düzelir heralde.

• Üyelik 31.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek ÖĞRETMEN
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad H** H**
  • Mesajlar 51
  • Beğeniler 1 / 16
  • Ticaret 9, (%100)
hocam bolca ilgilenin tabiki.. ayrıca kavga dan şüpheleniyosanız farklı kafes varsa 2 günlüğüne ayrı kafeslere koyabilirsiniz.. İyi anlaşıyorlarsa üzülürler ayrı kafese koymayın ama anlaşamıyorlarsa 2 gün ayrı kafeslerde gözlemleyin hem de ilgilenin
ebagcuvan

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al