-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam bizde 2 tane kuş var, biri eski kuşumuz 6 yıllık falan, diğerini yeni aldık sizinki ile aynı yaşta sayılırlar. Eski olan erkekti, yeni aldığımız ise dişi ve gagası çok benziyor. Pek anlamam ama yorumları okumadan önce dişi olduğuna karar verdim. Çocukluğumdan beri sayısız kuş besledik, az çok tahminde bulunabiliyorum.
Bu arada yorumlarda sanki yavru kuşların cinsiyeti yokmuş da sonradan cinsiyeti olacakmış gibi bir izlenim var :D
Teveccuh
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
CEO
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Çok hareket ediyorsa erkek, etmiyorsa dişidir. 2 kuş eğitip konuşturan birisi olarak, kuş konuşturmak zaman ve sabır ister. Bana birçok kelime söylüyordu. Çok sapık bir kuştu. Sadece erkekler konuşur. Daha kapıyı açmadan geldiğimi anlıyordu. 2 kız aldık, beğenmedi, dövdü onları. Gidip kendisi beğenmesi gerekiyormuş kızları. Sapıklığından dolayı her yere kusuyordu. Yuvası çok pis kokmaya başlamıştı. Birader arkadaşına vermiş ve orada ölmüş. Zamanla çok konuşması sinir bozucu olabilir. Kız daha iyi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Vatman
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Çekimden midir bilmiyorum, kuşunuzun başı dişi olamayacak kadar büyük görünüyor :) Cere rengi konusunda yorum yapmak için erken :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
sd
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
erkeğe benziyor. sürekli ilgi gösterirseniz konuşur. özel olarak konuşturmaya çalışmayın. 1 aylıktan pek büyük değil. gagasındaki siyah leke hala duruyor. çok küçük olduğu için çok daha rahat ele gelir ve konuşur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
sd
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
zaten bu şekilde taklit ediyor. bizim kuşta istemsizce konuşmuştu. amacımız konuşturmak değildi ama baktık taklit ediyor. daha bir ilgilenmeye başladık.
TecnoLobi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Serbest
-