Geri çekemiyormusunuz aboneleri ?
şikayet edin hesabı bloke olur
Ek Olarak:
Başınıza birşey gelmeden en iyisi paypal demeyin. :)
Paypal bozumcular olsun, ben olayım, bir çok kişi gibi duruma gelirseniz en iyi mi en kötümü görürsünüz. :)
Konuyu açan arkadaş geçmiş olsun çıkıyor böyle şeyler arada, ama şöyle düşün derim mesela giden 10 tl mi demek ki üstünde haram 10 tl kalmış o çıktı üstünden gibisinden düşünüyorum ben.
Ek Olarak:
Siler ki sen birinin kral olduğu yerde provakasyon yapsan ne olur? Adamın seni susturması zor mu? :)
Paypal bozumcular olsun, ben olayım, bir çok kişi gibi duruma gelirseniz en iyi mi en kötümü görürsünüz. :)
Konuyu açan arkadaş geçmiş olsun çıkıyor böyle şeyler arada, ama şöyle düşün derim mesela giden 10 tl mi demek ki üstünde haram 10 tl kalmış o çıktı üstünden gibisinden düşünüyorum ben.
Ek Olarak:
Siler ki sen birinin kral olduğu yerde provakasyon yapsan ne olur? Adamın seni susturması zor mu? :)
ben paypalla 2009 dan beri üyeyim biri kart ekleyim para aktarmış şikayet ettim o gün içerisinde para iade edildi bilgi verildi tabi paypal kullandığınız zaman müşteriye daha fazla önem veriyorlar adamlara kazandırmazsan ağırdan alırlar ama şu doğru helal para kaybolmaz geri geliyor bazen 10 tl bile olsa umursaman bile sana ulaşıyor