"Bio-yaratıcılık ve sağlık restorasyonu , daha önce düşünüldüğünden çok daha fazla ses frekansları , enerji ve müzikle alakalıdır."

"MUSICAL CULT CONTROL:THE ROCKEFELLER FOUNDATION'S WAR ON CONSCIOUSNESS THROUGH THE IMPOSITION OF A=440HZ STANDARD TUNING" (Müziksel tapınma kontrolü - Rockefeller vakfının A=440hz standart tonlama kullanımıyla bilinçle savaşıdır).


ÖZET

Bu makale genel anlamda müzik tarihindeki anlayışı ve olayları modern psikopatoloji, sosyal saldırganlık, politik yolsuzluk , genetik fonksiyon bozuklukları gibi yeryüzünde yaşamı tehlikeye sokan geleneksel değerlerin çapraz - kültürel dejenerasyonunu detaylandırmaktadır. Bu tarih A=440Hz 'standart ayar' tonuyla yapılan müzikle Rockefeller Vakfı' nın askeri endüstride ticarileşmesini kapsamaktadır. Müzik endüstrisinde ki tekelleşmeyle empoze ettikleri frekans popülasyonları yaralayıcı büyük bir saldırganlık , psikososyal acındırma ve duygusal sıkıntı içine sokmuş,insanları fiziksel hastalıklara hazırlamış , mali dayatmalarla büyük kar ettirdikleri acentaları , aracıları ve şirketlerle işbirlikleri kurarak tekelin içinde yer almışlardır .

Alternatif olarak, oldukça doğal ve içgüdüsel olarak çekici A=444hz (C5=528Hz) frekansı, en ayrıntılı şekilde çalınarak botaniksel anlamda baskı altında tutuldu ,bitki krallığının aslında kendisinin yeşil sarı görüntüsüyle doğal olarak yayınladığı bu iyi titreşimlerin duygusal stres , sosyal saldırganlığı tedavi edici yönü hep sansürlendi. Böylece, dünya sağlığını ve barışı ilerletmek için gerekli olan ve müzisyenlerin enstrümanlarını en yararlı şekilde ayarlayarak kullanmaları, ses paketlerini daha yararı olacak ş ekilde etkilemeleri, bütünsel olarak sanatların ve bilimlerin uygulanması entegrasyonunun yeniden yapılandırılması gibi halihazırda zaten başlamış olan bir müzikal devrim sekteye uğratıldı. Müzik yapımcılarının iletişimi ve bu konuları dikkate almaları sindirildi. Böylece müziği askerileştirmeyi kınamayı gizlice kayıt altına aldılar ve müzik aletlerini ve sesten frekansa tüm tedavi edici, besleyici özelliklerini değiştirdiler.


Makale'nin Tümü İçin : http://holotek.blogspot.de/2015/03/muzikal-tapnma-kontrolu.html