haber58
Doğruluk dost kapısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Arkadaşlar ekonomik krizin tüm tonlarıyla belirgin bir hal aldığı günümüzde kitap ve eğitim materyalleri de cep yakmaya devam ediyor. Zaten yüksek olan dershaneler yavaş yavaş sadece orta halin üzerindeki kesimin tercih edeceği bir seçenek haline geldi.
Bu nokta da alternatif eğitim/ders çalışma siteleri yada portalları öğrenci velilerinin dikkatlerini çekiyor ...
Alıştırmalar, deneme sınavları, görsel ağırlıklı konu anlatımları ile adeta "ekonomik dershane" denebilecek birçok site var önümüzde ...
Bu sitelerden ücretli üyelik satın alanlar zaten orta halin altındaki alt gelir gurubu olduklarından çok isabetli bir tercih yaparak iyi bir siteden ücretli üyelik almaları gerekiyor. Zaten yoksul olan bu kesimin tercih edebileceği en iyi siteyi yani ders çalışma sitesini sizlere sormak istedik.
Hizmet alarak yararını gördüğünüz, etkisinin derslere yansıdığına inandığınız eğitim siteleri hangileridir. Kaç liraya almaktasınız. Değerli görüşlerinizi paylaşırsanız millet de istifade eder ...
İYİLİK YAPAN İYİLİK BULUR ...
NETFLIX GURUBUMUZA HEMEN ORTAK OLMAK İÇİN TIKLAYIN
xsafa
Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh. Öğr.
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Ozelogrenci.com daki tüm notlar harika konu anlatımlı matematik kitabı almaya kesinlikle gerek yok. Hem notları pdf şeklinde yayınlıyolar hemde youtube üzerinden anlatımları var.
Yazılım işleriniz için -> contact@safayasar.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tonguç Akademi tercihimdir.
cooper
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Müh. öğrencisi
-
-
Ad Soyad
E** F**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
İnternette tonlarca bilgi var. Soru kitabı dışında anlatımlı kitabın pek gerekli olduğunu düşünmüyorum. İnterneti sadece oyundan ibaret sanan veliler bu nimetten faydalanamasa da Youtube'da milyonlarca izlenenen ilkokuldan üniversiteye kadar herkese hitap eden videolar mevcut.