-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Geçenlerde kafama takıldı bu güne kadar site açtım kapattım şuan aktif olanlar var ama içerik girmiyorum insanlar gieiyo okuyo çıkıyor falan ama bunu niye yapıyoruz ?
Güzel paralar kazanmiyorum , kazanmadım da hep bi hevesle giriyorum ama şu sıralar sorguluyorum hep acaba sizin tek amacınız kar amacımı yoksa başka sebeplerinizde varmı ?
Mesela bide blog yerine forum açmak daha mantıklı bence insanlar geliyo konu açıyo sohbet muhabbet falan güzel şeyler ya da bi twitch kanalı adam canlı yayın acıyo takipçileri geliyo yayına izliyo ama aynı şekilde internet sitesinin müdavimi neden yok mesela ?
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satın Alma
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ne güzel bir soru. Her ne olursa olsun bir şeyleri sorgulayan beyinleri seviyorum :)
Sorunun cevabına gelince şöyle cevaplamak isterim:
Bana göre tamamen kişinin ilgi alanıyla bağlantılı bir durum. Mesela sen sorunda neden internet sitesi açıyoruz diye soruyorsun ama neden sen açarken başkaları açmıyor diye de düşünmek gerek?
Ya da neden sen internet sitesi açmakla uğraşırken, başkası resim kursuna giderek site işleriyle hiç uğraşmıyor?
Yani sorunun cevabı aslında biraz da içinde gizli.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ciplakyazar.com | Kişisel Blog ve Öyküler
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Okuma oranı düşük. Alışkanlık ve tabuları da aşamayan bir toplumuz. Emek verip yazmaktan ziyade, biraz nabza gore şerbet vermek gerekiyor.
Kazanan nasıl kazanıyor sorusunun cevabı da burda gizli aslında
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Backlinkcigeldi haklısınız bitde bir bilgibirikimine sahip olmadan yazmakta çok saçma bilmediğimiz şeyleri hemen araştırıp seoya uygun bi şekilde yazmaya kalkıyoruz samimiyet ve popülerlik arıyorum sanırım başka işler bulmaliyim kendime
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** U**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Öğrendiğin şeyleri insanlara aktarırsan unutma oranın düşer her şey para için değil ki. Keyif almak mesele bildiğin şeyi anlatmaktan niye keyif alasın öğenirken anlatırsan keyif alırsın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
O** I**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Neden mi site açıyorum ? Bazı hayallerim var ve bu hayallerin, hayal olarak kalmasını istemiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Egitimci yazar
-
-
Ad Soyad
Y** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eğitim sistemine ve meslektaşlarımın duyarsızlığına tepki olarak açtım ben siteyi, olumlu örnekleri bir araya toplamak için. Adsense reklamı var günde 10 kuruş gelmiyor bile gelirse de okuluma harcamayı düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
simkartsatis.com
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Blog finans sitem var aslında para kazanmak amacıyla açmadım ama şans a adsense onaylandı reklamları yayınlıyorum yazı aralarında vesaire finans blogumu ekonomi konularina ılgım olduğu için açtım severek isteyerek yazılar paylaşıyorum.
Para kazanma konusundada Amazon veya yurtdışı internet sitelerinden simkartlar alıp yaşadığım şehirde ve diğer şehirlere (imzamdaki sitem aracılığıyla) satıyorum.
Para kazanmak için insanlara ne lazım satması kolay getirmesi uygun fiyat ürünler gibi birçok etkeni düşünüp bir projeye girmek gerekiyor bence
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İnsanımızda blog alışkanlığı pek yaygın değil. Hatta Blogger denildiğinde akla ilk gelen bayan blogcular oluyor herhalde genelde onlar bir birlerini takip ediyorlar. Fakat harici konularda ve genele baktığımızda bir diziyi, bir sayfayı takip eder gibi bir blogu takip eden sayısı çok çok az.
Pek kullanmaktan hazzetmediğim bir cümle olsa da "Yabancılar rakiplerini bile düzenli takip ediyor" fakat bizde böyle bir olay yok. Halbuki zevkli ve güzel bir şey blog takibi. Hem hayat görüşün hem kültürün hemde çevren artar.
Çoğu insan girip ihtiyacı olanı alıp çıktığı sitenin adına bile bakmıyor dur ki ikinci kez gelip acaba yeni bir şey var mı diye kontrol etsin.