lostyazilim
tr.link

Neden internet sitesi açıyoruz?

13 Mesajlar 1.593 Okunma
lstbozum
tr.link

Voltaren Voltaren www.ZomPir.com Kullanıcı
  • Üyelik 12.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad F** U**
  • Mesajlar 2093
  • Beğeniler 527 / 643
  • Ticaret 0, (%0)
Geçenlerde kafama takıldı bu güne kadar site açtım kapattım şuan aktif olanlar var ama içerik girmiyorum insanlar gieiyo okuyo çıkıyor falan ama bunu niye yapıyoruz ?

Güzel paralar kazanmiyorum , kazanmadım da hep bi hevesle giriyorum ama şu sıralar sorguluyorum hep acaba sizin tek amacınız kar amacımı yoksa başka sebeplerinizde varmı ?

Mesela bide blog yerine forum açmak daha mantıklı bence insanlar geliyo konu açıyo sohbet muhabbet falan güzel şeyler ya da bi twitch kanalı adam canlı yayın acıyo takipçileri geliyo yayına izliyo ama aynı şekilde internet sitesinin müdavimi neden yok mesela ?

Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
wmaraci
reklam

ciplakyazar ciplakyazar .com Kullanıcı
  • Üyelik 27.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Satın Alma
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 729
  • Beğeniler 318 / 317
  • Ticaret 0, (%0)
Ne güzel bir soru. Her ne olursa olsun bir şeyleri sorgulayan beyinleri seviyorum :)

Sorunun cevabına gelince şöyle cevaplamak isterim:

Bana göre tamamen kişinin ilgi alanıyla bağlantılı bir durum. Mesela sen sorunda neden internet sitesi açıyoruz diye soruyorsun ama neden sen açarken başkaları açmıyor diye de düşünmek gerek?

Ya da neden sen internet sitesi açmakla uğraşırken, başkası resim kursuna giderek site işleriyle hiç uğraşmıyor?

Yani sorunun cevabı aslında biraz da içinde gizli.
Voltaren

kişi bu mesajı beğendi.

Ciplakyazar.com | Kişisel Blog ve Öyküler

Backlinkcigeldi Backlinkcigeldi Homo sapiens sapiens... Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)
Okuma oranı düşük. Alışkanlık ve tabuları da aşamayan bir toplumuz. Emek verip yazmaktan ziyade, biraz nabza gore şerbet vermek gerekiyor.

Kazanan nasıl kazanıyor sorusunun cevabı da burda gizli aslında

Voltaren Voltaren www.ZomPir.com Kullanıcı
  • Üyelik 12.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad F** U**
  • Mesajlar 2093
  • Beğeniler 527 / 643
  • Ticaret 0, (%0)
Backlinkcigeldi haklısınız bitde bir bilgibirikimine sahip olmadan yazmakta çok saçma bilmediğimiz şeyleri hemen araştırıp seoya uygun bi şekilde yazmaya kalkıyoruz samimiyet ve popülerlik arıyorum sanırım başka işler bulmaliyim kendime

Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
wmaraci
wmaraci

ramazayn ramazayn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.10.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad R** U**
  • Mesajlar 614
  • Beğeniler 19 / 251
  • Ticaret 9, (%100)
Öğrendiğin şeyleri insanlara aktarırsan unutma oranın düşer her şey para için değil ki. Keyif almak mesele bildiğin şeyi anlatmaktan niye keyif alasın öğenirken anlatırsan keyif alırsın.

Backlinkcigeldi Backlinkcigeldi Homo sapiens sapiens... Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)

Voltaren adlı üyeden alıntı

Backlinkcigeldi haklısınız bitde bir bilgibirikimine sahip olmadan yazmakta çok saçma bilmediğimiz şeyleri hemen araştırıp seoya uygun bi şekilde yazmaya kalkıyoruz samimiyet ve popülerlik arıyorum sanırım başka işler bulmaliyim kendime

1 haftalık siteyle kazanca başlayanlar var hocam. Dediğim gibi nabza göre şerbet vermek lazım. Bizim toplum çalıntı içerikmiş bilgi birikimiymiş, araştırmaymış falan bununla ilgilenmez. Araştırma sorgulama huyu yok. O yüzden buna yönelik kitle stratejisi geliştirmeniz gerek. Bunun da en iyi yolu niche siteler. Alan daraldıkça strateji bulmak kolaylaşıyor. Yoksa inanın en son kitabı ilkokulda okumuş adam bile bu sektörden çok iyi ekmek yiyebiliyor. Bu elinizdeki ürünü karşi tarafa nasil sattiginiza bağlı biraz da.

onur0061 onur0061 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2017
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Yazılımcı
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad O** I**
  • Mesajlar 347
  • Beğeniler 86 / 77
  • Ticaret 8, (%100)
Neden mi site açıyorum ? Bazı hayallerim var ve bu hayallerin, hayal olarak kalmasını istemiyorum.

ysf10 ysf10 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.01.2018
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Egitimci yazar
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad Y** B**
  • Mesajlar 77
  • Beğeniler 25 / 26
  • Ticaret 0, (%0)
Eğitim sistemine ve meslektaşlarımın duyarsızlığına tepki olarak açtım ben siteyi, olumlu örnekleri bir araya toplamak için. Adsense reklamı var günde 10 kuruş gelmiyor bile gelirse de okuluma harcamayı düşünüyorum.

simkartsatiscom simkartsatiscom Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.08.2018
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek simkartsatis.com
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad G** A**
  • Mesajlar 58
  • Beğeniler 15 / 18
  • Ticaret 1, (%100)
Blog finans sitem var aslında para kazanmak amacıyla açmadım ama şans a adsense onaylandı reklamları yayınlıyorum yazı aralarında vesaire finans blogumu ekonomi konularina ılgım olduğu için açtım severek isteyerek yazılar paylaşıyorum.

Para kazanma konusundada Amazon veya yurtdışı internet sitelerinden simkartlar alıp yaşadığım şehirde ve diğer şehirlere (imzamdaki sitem aracılığıyla) satıyorum.
Para kazanmak için insanlara ne lazım satması kolay getirmesi uygun fiyat ürünler gibi birçok etkeni düşünüp bir projeye girmek gerekiyor bence

cihaneken cihaneken Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Elektrik Teknisyeni
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 3508
  • Beğeniler 488 / 1190
  • Ticaret 1, (%100)
İnsanımızda blog alışkanlığı pek yaygın değil. Hatta Blogger denildiğinde akla ilk gelen bayan blogcular oluyor herhalde genelde onlar bir birlerini takip ediyorlar. Fakat harici konularda ve genele baktığımızda bir diziyi, bir sayfayı takip eder gibi bir blogu takip eden sayısı çok çok az.

Pek kullanmaktan hazzetmediğim bir cümle olsa da "Yabancılar rakiplerini bile düzenli takip ediyor" fakat bizde böyle bir olay yok. Halbuki zevkli ve güzel bir şey blog takibi. Hem hayat görüşün hem kültürün hemde çevren artar.

Çoğu insan girip ihtiyacı olanı alıp çıktığı sitenin adına bile bakmıyor dur ki ikinci kez gelip acaba yeni bir şey var mı diye kontrol etsin.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al