lostyazilim
tr.link

"Neden Wmaraci.Com?" [Alıntıdır]

14 Mesajlar 2.731 Okunma
acebozum
tr.link

Nurcin Nurcin Sms Onayı Gerekli Kullanıcı
  • Üyelik 04.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 25 / K
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1635
  • Beğeniler 237 / 284
  • Ticaret 3, (%100)
Neden Wmaraci.Com?

Siteler hakkında tanıtım yazılarını sağ tarafta yazıyorum orası ayrı ama bu sefer yönetiminde bulunduğum ve nedense ilgimi günden güne çeken bir webmaster forumundan bahsetmek istedim.

Wmaraci.com | Wmaraci Forum

Eskilerden yada webmaster forumlarında aktif olarak takılan arkadaşların bir çoğu tüm webmaster forumlarında hemen hemen görmüşlerdir beni.***,İyinet,Zone gibi sitelerde zamanında epey aktif olsam da ardından webmaster forumlarındaki seviye düşmesinden dolayı..Yani seviye derken iş bilgiden çıkıp tamamen ticaret alanına dönüşmesinden dolayı koptum.

Benim gibi işi daha çok ticari olarak değil de öğrenme amacıyla yapan kişiler için Türkiyede platform eksikliği vardı açıkcası..Şöyle diyebilirim daha açık..Diğer forumlar da artık sabit bilgiler ve onların doğrultusunda ticaret yapılıyordu..Hani kendisini geliştiren ve yeni sistemlere açık olan insanlar pek aktif değillerdi.

İş tamamen farklı sektörlerdeki ticaret ve ufak tefek internet işlerinin bile ticarete dönüşmesinden dolayı açıkcası bu forumlardan tat almamaya ve girmemeye başladım.. Tabi bi süre sonra farklı bir ekibin kurulduğunu ve ağırlık olarak bloglar-yenilik konularını işleyen bir forumla tanışmak nasip oldu..Açıkcası önyargılıydım hani dedim ki bu forumun farkı ne olacak ki?

Sonuçta forum kurmak 5-10 dakikalık birşey önemli olan sağlam-bilgili insanlar ve anlayışlı üyeler..Wmaracına girdiğim gün gelen tepkiler (olumlu) ve üyelerin paylaşım merakı-isteği üzerine dedim ki evet Türk Webmasterları adına gerçekten sağlam bir ortam oluşturulmuş..

Açıkcası yönetim kadrosunda olsam da rengimden yada admine yaranmak için yazıcak bir insan değilim..Zaten o kırmızı rengi artistlik falan filan olsun diye değil de insanlara daha iyi nasıl yardımcı olabiliriz diye aldım..Renkle,rankla yada forumda artistlik taslayacak bir yapım olmadığı için zaten o rankı taşıyorum diyebilirim belkide :) (Artistliği orda değil de burda taslıyım dedim :D )

Aslında üye olup ardından kullanmadığım bir forumda ama 2-3 kere admini yani bizim burak gtalk üzerinden birkaç link attı..Linkte fazla aktif olmayan hani bir site yöneticisi için pekte önemsenmeyecek hatta o konulara bakmasa bile olur denilen tarzda konu linki attı..Beyazıt bi ilgilensene şu konularla dedi..Açıkcası hoşuma gitti..Çünkü o konumdaki biri hani konum olarak demiyim de forum yönetimi olarak admin rütbesi demek sadece modların yönetimini vs ilgilendiren insanlar olsa da yöneticisi bile sorunları ve istekleri çözmeye çalıştığını gördüm..Ve elimden geldiğince yardım edip o arkadaşın sorunlarını beraber çözdük..

Bunu bir üyeden beklemek normaldir ama bir yönetici bunun çözülmesi için çabalıyorsa ve sitesini sadece gelir amaçlı değil de insanların bilgisi amaçlı kullanıyorsa bu site benim gözümde çok daha değerlidir..

Yönetim kadrosu olarak bugün o webmaster forumlarının hepsinde yönetim kadrolarında bulunduğumdan biliyorum..Açıkcası bir çoğu birbirlerinin kuyusunu kazmaya çalışırken bu yönetim kadrosunda çok daha sevecen hatta çok daha anlayışlı insanları görmek güzel oldu..

Hani şahsen bir çoğunu tanıyorum zaten normal zamanda ama yönetim anlayışı olarak da gerçekten düzgün kararlar ve anlayışlar söz konusu..Ayrıca diğer forumlar da açtığımız destek talepleri yani raporlar artık devlet dairesindeki gibi yavaş işlerken bugün reportların hızına ben bile yetişemiyorum :) Yani az önce report konusunu görüp girdiğim an konu çözülmüştü.1 Dakika içerisinde çözülen raporlar filan görmeye başladım :)

Ayrıca yapı olarak yani yönetim olarak yeni şeylere devamlı açık ve geliştirici olan bir yönetim ve üye kadrosu açıkcası çok hoşuma gitti.Ben hep farklı fikirler üretmeyi seven birisi olduğumdan fikirlerimde hep destekçi oldular..Bende bu nedenle hem birilerinin sorunlarını çözmek hemde güzel bir ortam olduğundan dolayı bu kadroda da yerimi almış oldum.

Kişisel fikirlerimi bir tarafa alıp “NEDEN WMARACI.COM” sorusuna gelirsek;

[*]İnsanlar bilgileriyle yada ranklarıyla size artistlik taslamıyorsa
    [*]Sorunlarınız ve şikayetleriniz çok daha hızlı çözülüyorsa
    [*]Yönetim size karşı anlayışlı ve herkese eşit davranıyorsa
    [*]Gerçekten internet konusunda kendinizi geliştirmek istiyorsanız
    [*]Bilgilerinizi,düşüncelerinizi paylaşıcak Türk Webmaster ortamı arıyorsanız
    çok zor değil aslında..

Adres satırına girip www.wmaraci.com yazıp sağ üstteki forum kısmına tıklayabilirsiniz :)

Bu arada buradan gelecek yeni üye arkadaşlar olursa amacınızın reklam yapmak değil de bilgi ve birşeyler öğrenmek için olursa çok daha iyi olur :)

Kaynak: Anarschi

Kendi görüşüm: Sonuna kadar doğru bir yazı.

Not: "Kendi görüşüm"ü yalakalık olarak da algılayabilirsiniz, sorun yok :D
mavice Anarschi isodmin

kişi bu mesajı beğendi.

elektronikssl
webimgo

WebmaSter WebmaSter Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Bilişim
  • Mesajlar 180
  • Beğeniler 33 / 30
  • Ticaret 0, (%0)
Burda herkes birbirinden iyi moderatörler artis bi tip degiller aksine oldukça ılımlılar :D kendilerinide bu arada tebrik etmiş olalım :) diğer forumlarda açtıgın konuya 1 ay sonra cvp veriyorlar :)
Bipixel

kişi bu mesajı beğendi.

Atakan Atakan Emekli. Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek -
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 6139
  • Beğeniler 2442 / 2410
  • Ticaret 12, (%100)
Wmaracı'nın farklı olduğunu anlayanlara ne mutlu gerçekten... :) Destek / rapor konusunda ben de çok iyi olduğumuzu düşünüyorum.

Üyelerimiz göremiyor ama mutlaka söylemeliyim; Rekorumuz "3". Peki nedir bu "3" diyeceksiniz.

Bir rapor konusu geldi, 3 moderatörümüz de o rapor konusuna yorum yazmış. Üstelik 3 yorum da aynı dakikada. :D Şimdi aynı dakika içinde 4 cevabı bekliyoruz :D

Şaka bir yana, iyi dileklerde bulunan herkese teşekkürler.
Everen Bipixel

kişi bu mesajı beğendi.

digidukkan digidukkan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Meslek
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1194
  • Beğeniler 1 / 269
  • Ticaret 5, (%100)
bir yerlere gelmiş *** da, tenezzül edip neden üyeliğinizin onaylanmadığına dair otomatik mesaj bile atılmıyor :) üyeliğiniz çalınıyor, üzerine birde azar işitiyorsunuz :) wmaracı forever.

wmaraci
wmaraci

4531 4531 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 13.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 996
  • Beğeniler 210 / 211
  • Ticaret 3, (%100)

mozkaradas adlı üyeden alıntı

bir yerlere gelmiş *** da, tenezzül edip neden üyeliğinizin onaylanmadığına dair otomatik mesaj bile atılmıyor :) üyeliğiniz çalınıyor, üzerine birde azar işitiyorsunuz :) wmaracı forever.

Hocam bunda %100 haklısınız. Allah için insan tipini sevmedim ondan kabul etmedim diye de olsa mesaj atar ama yok. Şunu söyleyeyim. Wmaracına üyelikte sıkıntı yaşadım yanlışlıkla site domain adımla kaydoldum. Bu yüzden onay gelmedi. Fakat bunu fark edince iletişime geçtim gece yarısında 10 dk geçmeden cevap geldi 5 dk içinde üyeliğim oldu. sizin dediğiniz gibi sonsuza dek wmaracı :)

Omer Omer ÖFB Kullanıcı
  • Üyelik 24.01.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Güvenlik Ekipmanları
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ö** B**
  • Mesajlar 900
  • Beğeniler 44 / 193
  • Ticaret 3, (%100)
WmAracı'nda Yaklaşık 1 Sene 3 Aydır Takılıyorum :) Hiç Bir Sorun Yaşamadım Harika Bir Ortam.

MaxTeknoloji.Net - Bozkurt.Net.TR

ozturk ozturk Her daim öğrenci... Kullanıcı
  • Üyelik 03.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 48 / E
  • Meslek Her daim öğrenci...
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad F** Ö**
  • Mesajlar 411
  • Beğeniler 80 / 76
  • Ticaret 7, (%100)
forum gerçekten çok güzel fakat fark ortaya çıkaracak yenilikleri de bekliyoruz.

Erzin'in de Haberi Olacak Artık...!
www.erzinhaber.com

• Üyelik 04.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 25 / K
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1635
  • Beğeniler 237 / 284
  • Ticaret 3, (%100)

ozturk adlı üyeden alıntı

forum gerçekten çok güzel fakat fark ortaya çıkaracak yenilikleri de bekliyoruz.

Yenilikler geliyor, bekleyin siz. Harika olacak(mış) harika :D

ExomyBilisim ExomyBilisim Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Web Hosting
  • Mesajlar 190
  • Beğeniler 15 / 33
  • Ticaret 0, (%0)
Yönetim ilgileniyor.Fuub'da bir konu report ediyorum 2 saat sonra işlem yapılıyor , burda maximum 30dakika.

• Üyelik 04.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 25 / K
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1635
  • Beğeniler 237 / 284
  • Ticaret 3, (%100)

Exomy Bilişim adlı üyeden alıntı

Yönetim ilgileniyor.Fuub'da bir konu report ediyorum 2 saat sonra işlem yapılıyor , burda maximum 30dakika.

Ha bir ben mod. olucam maximum 2 dakika :D

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al