-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
BT Eğitmeni - Webmaster
-
-
Ad Soyad
i** B**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
netokur ekibinden uzaklaştırıldı diyorsunuz konuyu mesajda değil burada tartışmaya açıyorum, günaşırı girdiğim sitede yeni yazılan her yorumu okuyorum her konuyu dikkate alıyorum anketlerin tamamında oyum var ona rağmen uzaklaştırmanın manası ne?
ortak karar diyorsunuz bu ortak kararı kaç kişi oluyor?
biri liderlik edip diğerleri amelelik yapacaksa bu ekibin amacı ne?
ortak karar tüm ekibe sorulmuş bir karar mıdır öyleyse anket ya da sorulan konunun ekran görüntüsü ya da ispatı ne?
iki üç kişi karar verdiyse o diğer iki üç kişinin ekipten farkı ya da önceliği ne?
bunları açıklarsanız sevinirim çok saygıdeğer büyük portal netokur ekibi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Front End Developer
-
-
Ad Soyad
F** Ş**
-
-
-
Ticaret
60, (%100)
Siz neden banlandınız bilmiyorum Baran (@baranos) hocama sormanız gerekiyor ama şöyle kısaca açıklamak istiyorum.
-Foruma 2 günden fazla giriş yapmazsanız,
-Forumda anketlere katılmazsanız,
-Forumdaki konulara yorum yazmazsanız,
hesabınız siliniyor. İlk olarak forumda 34 kişi vardı mesela şimdi sadece 9 kişi var çoğu temizlendi. Ve aralardan bir kaç kişi de kendi isteği ile ayrıldı.
Ben forumdakilere bakıyorum hergün girip kontrol eden Control ve brown'ı görüyorum.
Muhtemelen Baran hocam görürse o da kendi kişisel yorumunu buraya yapacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Journalist
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Burada konu açmak yerine pm ile ulaşabilirdiniz Ferdi Bey'in dediği gibi forumu kaç gündür ziyaret etmiyordunz bunun dışında GSM numaranızı 2 haftadır ulaştırmamıştınız GSM numarası ulaştırmayan üyelerin uzaklaştırılacağını haftalar öncesinden duyurularla duyurduk.