lostyazilim
tr.link

netokur ekibi

5 Mesajlar 601 Okunma
acebozum
tr.link

ilkanbalkan ilkanbalkan Genel Yayın Yönetmeni Kullanıcı
  • Üyelik 02.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek BT Eğitmeni - Webmaster
  • Konum Düzce
  • Ad Soyad i** B**
  • Mesajlar 1680
  • Beğeniler 435 / 562
  • Ticaret 30, (%100)
netokur ekibinden uzaklaştırıldı diyorsunuz konuyu mesajda değil burada tartışmaya açıyorum, günaşırı girdiğim sitede yeni yazılan her yorumu okuyorum her konuyu dikkate alıyorum anketlerin tamamında oyum var ona rağmen uzaklaştırmanın manası ne?

ortak karar diyorsunuz bu ortak kararı kaç kişi oluyor?

biri liderlik edip diğerleri amelelik yapacaksa bu ekibin amacı ne?

ortak karar tüm ekibe sorulmuş bir karar mıdır öyleyse anket ya da sorulan konunun ekran görüntüsü ya da ispatı ne?

iki üç kişi karar verdiyse o diğer iki üç kişinin ekipten farkı ya da önceliği ne?

bunları açıklarsanız sevinirim çok saygıdeğer büyük portal netokur ekibi.

elektronikssl
webimgo

Shrikeen Shrikeen Frontend Developer Kullanıcı
  • Üyelik 24.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Front End Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** Ş**
  • Mesajlar 2933
  • Beğeniler 745 / 744
  • Ticaret 60, (%100)
Siz neden banlandınız bilmiyorum Baran (@baranos) hocama sormanız gerekiyor ama şöyle kısaca açıklamak istiyorum.

-Foruma 2 günden fazla giriş yapmazsanız,
-Forumda anketlere katılmazsanız,
-Forumdaki konulara yorum yazmazsanız,

hesabınız siliniyor. İlk olarak forumda 34 kişi vardı mesela şimdi sadece 9 kişi var çoğu temizlendi. Ve aralardan bir kaç kişi de kendi isteği ile ayrıldı.

Ben forumdakilere bakıyorum hergün girip kontrol eden Control ve brown'ı görüyorum.

Muhtemelen Baran hocam görürse o da kendi kişisel yorumunu buraya yapacaktır.

baranos baranos WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Journalist
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 1621
  • Beğeniler 419 / 197
  • Ticaret 5, (%80)
Burada konu açmak yerine pm ile ulaşabilirdiniz Ferdi Bey'in dediği gibi forumu kaç gündür ziyaret etmiyordunz bunun dışında GSM numaranızı 2 haftadır ulaştırmamıştınız GSM numarası ulaştırmayan üyelerin uzaklaştırılacağını haftalar öncesinden duyurularla duyurduk.

ilkanbalkan ilkanbalkan Genel Yayın Yönetmeni Kullanıcı
  • Üyelik 02.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek BT Eğitmeni - Webmaster
  • Konum Düzce
  • Ad Soyad i** B**
  • Mesajlar 1680
  • Beğeniler 435 / 562
  • Ticaret 30, (%100)

baranos adlı üyeden alıntı

Burada konu açmak yerine pm ile ulaşabilirdiniz Ferdi Bey'in dediği gibi forumu kaç gündür ziyaret etmiyordunz bunun dışında GSM numaranızı 2 haftadır ulaştırmamıştınız GSM numarası ulaştırmayan üyelerin uzaklaştırılacağını haftalar öncesinden duyurularla duyurduk.

ulaştırmadım mı numaramı? "sayın üyelerimiz, lütfen formumuzu ziyaret ediniz yeni konular açılmıştır ayrıca netokur.com yayına alınmıştır, projemiz ciddiyet gerektiren bir dönemdedir." diye mesaj da benim telefonuma başka bir ekipten geldi o halde.

burada açmamın sebebi kaç kişi birden karar verip forumdan hesabım silindi bilmediğimden sonuçta kimi muhatap alacağımı bilmiyorum ayrıca bir ekip kurulduğunu sanıyordum liderlik eden 2 kişi ve yanına ekip adı altında topladıkları "eleman"lar şeklinde ilerlediğini bilmiyordum.

her neyse hesaplarımın silinmesi isabet olmuş ben ekip olacak sanmıştım, liderlik meziyetini gösterme yeriymiş. numaramı silerseniz sevinirim.

wmaraci
wmaraci

baranos baranos WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Journalist
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 1621
  • Beğeniler 419 / 197
  • Ticaret 5, (%80)

ilkanbalkan adlı üyeden alıntı

ulaştırmadım mı numaramı? "sayın üyelerimiz, lütfen formumuzu ziyaret ediniz yeni konular açılmıştır ayrıca netokur.com yayına alınmıştır, projemiz ciddiyet gerektiren bir dönemdedir." diye mesaj da benim telefonuma başka bir ekipten geldi o halde.

burada açmamın sebebi kaç kişi birden karar verip forumdan hesabım silindi bilmediğimden sonuçta kimi muhatap alacağımı bilmiyorum ayrıca bir ekip kurulduğunu sanıyordum liderlik eden 2 kişi ve yanına ekip adı altında topladıkları "eleman"lar şeklinde ilerlediğini bilmiyordum.

her neyse hesaplarımın silinmesi isabet olmuş ben ekip olacak sanmıştım, liderlik meziyetini gösterme yeriymiş. numaramı silerseniz sevinirim.

İlginiz için teşekkür ederiz, numaranız imha edilmiştir.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al