Arkadaşlar biraz detaylı inceleme yaptım. network marketing sistem ile affiliate marketing sistem hakkında . Ve bu sistemleri birleştirecek xnetwork hakkında eğer zamanınızı almış olmayacaksam sitemde incelemenizi isterim.

Eğer mümkünse sosyal ağlarda paylaşmanızı istiyorum.


Network marketing Nedir.?

Network marketing sistem çoklu pazarlama sistemidir. Siz sisteme dahil olduğunuzda altına kayıt olan üyelerin gelirlerinden elde edersiniz. Alt üyeniz ne kadar çok olursa ve ne kadar çok satış veya üye yaparsa siz o kadar kazançlı çıkarsınız. Network Marketing sistemleri sayesinde bir yere bağlı kalmaksınız iş yapabilme imkanı sunmaktadır. Ev , Çarşıda , pazarda , tatilde heryer size çalışma imkanı sunar…..

Affiliate Marketing sistem Nedir.?

Affiliate marketing sanal dünyanın en gerçekci satış platformudur. Mesala sizin bir ürününüz var ve bu ürünü satmak istiyorsunuz. Bu yapan arkadaşlara diyorsunuz ki şu ürünü sat sana % 50 komisyon diyorsunuz dediğiniz kişi onun reklamını yaparak alıcılara ulaşmaya çalışıyor. Size verilen özel kodlar sayesinde gider o ürünü alırsa alıcı böylelikle o üründen komisyon alıyorsunuz..

Sistem özet olarak anlaşıldı galiba. Şu anda türkiye’de bu iş oldukça büyümeye başladı. Ve son sürat ilerlemekte… İnternette para kazanmak isteyenlerin sayısı oldukça arttı ve artmaya devam ediyor. Şimdi ben bu sistemleri nerden öğreneeğim diyorsanız. Size en iyi kaynaklardan birini öneriyorum (Burdan Bakınız).

Eğer affiliate marketing sistemi ile yani komisyon veren ürünleri nereden bulacağım diyorsanız onada buradan bakacaksınız.Xticaret sistemi size %50 kazanma ürünleri sunmaktadır. Yapmanız gerekenler aslında çok kolay bir site kuracaksınız. Ve ürünlerin reklamlarını yapacaksınız .. Ama ilk etapta küçük bir mebla ödeyerek Xticaret üyeliğinizi başlatmalısınız..

Evet Şimdi gelelim kısa zaman içinde başlayacak olan Network Marketing ve Affiliate Marketing sistemlerinin bir arada kullanılmaya başlayacağı türkiye çapında yankı uyandıracak online satış platformuna…

20 Temmuz tarihi verilen Xnetwork Sisteminin startını vereceğiz. Tabi bütün gözler xticaret yönetiminde. Sistem gayet açık ve gözle görülür olacak…

- XNetwork giriş ücreti 150 TL olarak belirlenmiş olacak..
-Ücretsiz yazılımlar, eğitimler, e-kitaplar ve seminerler verilecek
-150 TL gibibir ücretle giren az zamanda kazanacak seviyeye gelecek ve 1600 tl gibi güzel bir kazanç elde edecek…

-Tek üyelikle girerseniz ortalama 5000 ile 7500 tl arası kazanç elde edebileceksiniz , eğer daha fazla yatırım yapabilirim derseniz örneğin 10 üyelikle kazancınızı 10 kat artırarak 50.000 tl ile 75.000 tl arası kazanabileceksiniz.

Xnetwork sisteminde bu kazançlar elde etmek oldukça kolay olacak. Seminerlere katılan arkadaşımızın cümlesini size aktarmak istiyorum. “Sunumu ağzım açık izledim.” Şeklinde yazısında cümle kullanmıştı..

Eğer sizde bu sistemi merak ediyorsanız Yorum kısmına Lütfen Yorumlarınızı bırakınız. Kaybedecek birşey olmayacak ilk başladığı anda size bilgilendirme mailleri atayım. Siz detaylı bir edindikten sonra ister sistem devam eder beraber çalışırız isterseniz sistemi beğendim diyebilirsiniz….



Eğer Hemen haberim olsun diyorsanız yazımıza yorum yazınız……


YAZIM BURADA