-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
Z** Ö**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Merhabalar. Bir süre önce baba olacağımı yine buradan duyurmuştum. Aklımızda bir isim vardı şimdi emin de olamıyoruz. Farklı bir isim olarak NOYAN ı düşündük.
Sizce nasıl bir isim? Kökeni moğolca. Başkomutan, bey anlamına geliyor.
Çekincem Türk milleti olarak bu isme hazır mıyız değil miyiz. İnsanlar ismi soyismi -yan ile bitenler direk Ermeniymiş gibi görülüyor ya. İlerde sorun yaşar mı çocuğumuz onu düşünüyorum.
Görüşünüz varsa alabilirim. Teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Valla kişisel görüşüm ben sevemedim nedense :) Diğer sorularınız hakkında bir fikrim yok. Allah analı babalı büyütsün inşallah.
1 kişi bu mesajı beğendi.
PTmaster
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Mülteci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Milletimizin gururu olan ülkücüler büyük ihtimal Ermeni sanıp ırkçılık yapacak. Bunlar çinli diye Uygur Türkü döven adamlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** S**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Çok güzel bir isim hocam öz türkçedir olumsuz yorum yapanlara bakmayın muhtemelen hayatlarında arap ismlerinden başka isim duymadılar çevremdede var bu ismi çocuklarına koyanlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
U** P**
-
-
-
Ticaret
186, (%100)
Bence de güzel isim, insanlara çok aldırış etmeyin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Hocam bu ismi duyunca sanki kore veya ermeni birisini andırıyor. Farklı bir isim olması kökeninin de bizimle bağlantılı olması ve anlam bakımından da güzel olması nedeniyle bence bu ismi düşünebilirsiniz.
Tabi okulda felan ismini 40 kere sorarlar, her ismini söylediğinde size söverse karışmam :D
Şaka bir tarafa gerçekten dikkat çekici ve güzel bir isim. En azından aynı ortamda bir adaşı olmayacak ve kendini özel hissedecek. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web developer
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Noyan bence güzel bir isim.Sanki Noyan ismini youtube'da bir yerde görmüş gibiyim ama hatırlayamadım.Birde ilerde sorun yaşarsa şöyle bir şey yapar."benim ismimin kökeni moğolca. Başkomutan, bey anlamına geliyor" der ve Allah'ın cahilleri gidin biraz kitap okuyun diyip insanlara güzel bir fırça atabilir. :D Bu arada Allah analı babalı büyütsün sizin adınıza çok sevindim.
Web sitem: yazilimsoru.com