Bence direk şikayet bölümüne kanıtlarınızla konu açın admin ve moderatörlerimiz karar versin.
-Cümleleri birebir bulduğunuz makaleler de aynıysa büyük sorun ancak aynı cümle versiyonları bir konu içinde bir şekilde denk gelebilir. %100 özgün yazı olmaz elbette.
-Karşılıklı güven duygusunu zedelenmesi olmuş zaten bu saatten sonra iş yapmazsınız olur biter.
-Karşı tarafa hala bir şey demediniz mi böyle böyle yaptın diye durmanız hata demediyseniz...
*Kişi forumdaysa siz parasını ödemediğiniz için o şikayet konusu açarsa kendi açınızdan haklı iken ve haklı görülebikecekken haksız duruma da düşmüş olmayın.
-İş yaptığınız kişilerin ticaret puanları ve yorumlarını dikkate alarak iş verin alın nacizane tavsiyem.
Yazıları kendisi giriyor madem yazıları kaldırın kullanmayın yine söylüyorum kanıtlarla beraber şikayet konununuzu açın.
Bulduklarim makaleler bire bir ancak bazi yerler mesela Bursa'da yerine Bursada seklinde yazilmis ' kaldirilmis ama bibtanesinde gordum o tirnak isaretini digerleri %100 ayni zaten dun farkettim bunu o yuzden editorlugu durdurdum butun gun forumu takipbettim online olmadi skype de cevap da vermedi adininburaya yazmadim once bi konusalim dedim para konusunda sikayet konusu acamaz odeme gunune daha 2 hafta var cunku anlasmamizin butun resimlerini aldim o yondende benden yana bi problem cikmaz ticaret puani iyiydi son 12 ay 20 idi sanirim son 6 ay 5 tibsanirim tam hatirlamiyorunlm