-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Baggi Tekstil A.Ş
-
-
Ad Soyad
E** U**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Merhaba arkadaşlar sitemde yarışma düzenlemek istiyorum. Ama ödüller konusunda kararsızım.
Hepiniz birer webmaster olaraktan neler istersiniz. Bizde öğrenciyiz ona göre birşeyler isteyin :D
Hem webmasterler için hemde normal siteye gelen kullanıcılar için ödül ne olabilir?
Son olarak bu tür hediye kampanyası için sponsor bulabilirmiyim? ismi tanıtılması karşılığında toplu alımda indirim gibi birşey. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Ödül konusu çok göreceli olabilir. Bence direk para ver. :) İsteyen istediğini alsın. Kazanan kişiye 50 lira gibi bir ücret bence yüksek katılım olması için yeterli.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Sinan adlı üyeden alıntı
Ödül konusu çok göreceli olabilir. Bence direk para ver. :) İsteyen istediğini alsın. Kazanan kişiye 50 lira gibi bir ücret bence yüksek katılım olması için yeterli.
Bende Sinan Abiye katılıyorum.Para ödülü olursa daha iyi olur:).
Araba Karşılaştırma ve Otomobil İnceleme Rehberi | aracmetre.com
Genc
Computer Engineer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
49, (%98)
para en mantıklısı olur , ancak sizin açınızdan düşünürsek sizin yapabildiğiniz(psd,html) veya başka yetenekler varsa böylece masrafsızda karşılayabilirsiniz veya bilgisayar dükkanınız vardır 2 gb ram yollarsınız :D
hiç olmadı webmaster kitapları verebilir veya işinde usta olan bir seocuyla anlaşıp arkadaşın sitesine seo yaptırabiilirsiniz :D
özet : bence siz çekiliş yapmayın :p :D
3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bana böyle bir soru aile tarafından gelseydi direk Macbook Pro isterdim. :D
Arkadaşlarında dediği gibi nakit vermeniz bence daha mantıklı. İsteyen o parasıyla hostunu karşılar isteyen kitap alır. :)