-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar rehber öğretmen beni okul başkanlığı adayı yaptı. Yarın konuşma yapmam gerekiyor. Ancak ne yazmalıyım hiç bir şey aklıma gelmiyor. Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. :((Havuz yaptıracağım, yemekler bedava vb. olmasın :) )
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster,Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çocukların elinde çikolatalar püskevitler :D diye başla.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
okula bir site yapmıştım :D 600 kişilik okuldan 450 oy :D :D eski günler D: :D bence sende site yap okula
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmarter
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba Arkadaşlar ;
2011 - 2012 eğitim ve öğretim yılında okul başkanlığına adaylığımı siz değerli arkadaşlarımın önünde açıklamış bulunuyorum. Bu başkanlık sürecinde hepimize önemli görevler düşüyor. Siz değerli arkadaşlarımın seçmiş olduğu başkan okulumuzu en iyi şekilde temsil edebilmelidir. Gerek okulumuz ile ilgili sıkıntılarda gerekse öğrencilerin okul ile ilgili isteklerine çözüm bulabilmelidir. Bugün burada toplanmamızın amacıda bu zaten. Burada siz değerli arkaşlarımın oyu ile okulumuzu en iyi şekilde temsil edeceğimden şüpheniz olmasın. Bu başkanlık seçiminde bana destek olacak herkesin güvenini boşa çıkarmayacağımdan emin olabilirsiniz. Beni destekleyen herkese çok teşekkür ederim.
Saygılarımla...
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmarter
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Okulun bahçesinde öğrencilerin elinde tost'lar meyvesüyüler birbirlerine bakıp yiyorlar şakalaşıyorlar, diğer çocuk demez mi benimde bir tostum olsa benim de bir meyvesüyüm olsa diyor anne bana niye almıyorsun diyor bizde niye yok diyoruz. salondaki herkes ayağa kalkıp alkışlar seni (İlk başta ses tonun normal düzeyde olsun gittikçe sesini yükselt ve en sonda bağır)
Nurcin
Sms Onayı Gerekli
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / K
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Şike yaptığını açıkça söyleyen "tek insanoğlu" :)