-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
H** U**
-
-
-
Ticaret
19, (%95)
Öncelikle merhaba arkadaşlar ;
son 5 ayda 2 tane ayakkabı aldım iksi de şuan yırtıldı. Top oynamayı sevmiyorum zaten oynamadımda normal şehir için kullandım fazla da kullanmadım. Bir tanesi 50 ₺ di bir tanesi 30 ₺ ve konforları da iyi değildi çakmaydı. Orjinal ayakkabı almaya karar verdim internetten baktığımda fiyatta uçmuşlar 300 ₺ falan yazıyor.
Kullanacağım Şekil:
Çoğunlukla yürüyüş için kullanacağım ama günlük kullanımda da kullanacağım yürürken ayağımı acıtmamalı, konforlu olmalı dış görünüşü de fazla ihtişamlı olmasına gerek yok. Günlük bazen 10 KM den fazla yürüyüş yapıyorum ayağım acıyor o yüzden rahat bir ayakkabı istemekteyim. Görüş ve önerilerinizi bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
x** x**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Reebok tavsiye derim. 150-250 TL arası bulabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Fiyatı hakkında bilgim yok ama Skechers marka ayakkabıları çevremdekiler çok tavsiye ediyor rahatlık açısından bakabilirsiniz sizde
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Medya Uzman
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Rahat ayakkabı istiyor isen para konusuna girmeyeceksin sağlık gibi düşün sonuçta ayak sağlığı. Spor giyiniyor isen spordan kastım resmi kıyafet giymiyor isen new balance öneririm. Pahalı gelebilir. Ben kullanıyorum. Satış danışmanı olarak çalıştığım zaman çok sorun oluyot idi ayakkabı new balance aldığım zaman rahatladım. Konforlu rahat güzel ama zevk meselesi biraz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
nike air huarache
nike air max
bu ürünlere göz at çok rahat ayakkabıdır süspansiyonlar ve yol tutuşu süperdir :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.osmanlidavetiyeci.com
enucuzmagaza.biz
amway.com.tr/user/enucuzmagaza/invite=yes
shop.flptr.com
Trendium.Moda