ontedi
www.ontedi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı, Matematikçi
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bilmiyorum doğru yere mi açtım.
Arkadaşlar, forumun amacı yardımlaşma bir sorunu çözme üzerinedir. Kalkıp da özel mesajdan "Boş olduğunuzda şuradan bana ulaşın" gibi yada "Böyle bir sorunum var yardım eder misin?" şeklinde mesajları lütfen atmayın.
Forumda, gerekirse resimli ve hiç bilmeyene göre anlatırsanız zaten yardımcı olan çıkacaktır. Mesaj kutusunu doldurmanın anlamı yok.
Çünkü iş, hayat ve aile üçgeni arasında vakit kavramı zor bulunan bir şey.
4 kişi bu mesajı beğendi.
www.ontedi.com
www.cizgi.site
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** U**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Katılıyorum yardım konusunun altına özelden ulaş halledelim türü cümleler totale bakarsak çok fazla zaman kaybı yapıyor 2 taraf içinde
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Bu güne kadar bir çok hocamdan yardım istedim , yardım ettim. Bazı konularda forumdan maalesef yardım istenemiyor.
Mesela yeni bir proje için yardım isteyen oluyor hemen sen başaramazsın diyorlar. Aynı yardımı benden istiyorlar elimden geldiğince bir yol haritası çizmeye çalışıyorum.
Özellikle bu proje Türkiyede ilk kez olacaksa forumda yazmaya bir çok kişo çekiniyor haksızda sayılmaz. Foruma yazılanları google aracılığıyla herkes görebiliyor ve bu projenin çalınma riski artıyor.
Son olarak yazılıma yeni başlayanlar sürekli olarak yazım hatasından dolayı konu açmaya çekiniyorlar ve benden yardım istiyorlar elimden geldiğince de yardım etmeye çalışıyorum.
Kısacası forumda açmaya çekindiğiniz konular hakkında benden özel yardım isteyebilirsiniz hiçbir ücret talep etmeden elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Gayrimenkul Danışmanı
-
-
Ad Soyad
G** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Haklısınız bilgilendirme için teşekkürler.