DEPHT
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Selamlar geçen sene açık öğretim meslek lisesinden (web) mezun oldum bu sene ygs giricem ama hiç birşey bilmiyorum. Yani devlet üniversitesi kazanamam temelim olmadığı için aklımda yazılım mühendisliği var özel üniversitede okursam diplomam çöp sayılır mı yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
( Çalış seneye gir demeyin askerlik tecil sürem 1 yıldı bitiyor. )
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Niçin sayılsın? Mouse tutmayı bilmeyen insanlar Bilgisayar Mühendisliği okuyor. Sen diplomanın üstüne programlama dilleri (ama uzmanlaşarak), yabancı dil, sertifikalar eklersen niçin olmasın?
Madem çalışamayacaksın, çok kötü bir sonuçla karşılaşırsan AÖF'de yeni bir bölüm açıldı. Yönetim Bilişim Sistemleri. Hem bilişim olur, hem tecilin devam eder, hem de 4 senelik.
Şimdiden hayırlısı olsun :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
30, (%97)
Bulgaristan üniversitelerini araştır.
Çalış, Çabala.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
E-ticaret
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Ben devlette okuyorum abim ve ablam özelde okudu aramızda fark var. Sağlam bir özelde okursan daha da şanslısın hatta bilgi, bahçeşehir gibi üniversiteler devlet üniversitelerinin %95'inden çok daha iyi hem eğitimi hemde gelecek fırstaları daha cok bence git.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%71)
Artık ODTÜ, İTÜ , BOĞAZİÇİ olmadıktan sonra diğer devletlerle özellerin arasında hiç bir fark yok hatta özeller çoğu devletten daha iyi artık. İmkan konusunda iş hayatı konusunda. Neden dersen? Artık özel şirketler açıyor üniversiteleri ve kendi bünyesinde işe alıyor. Bence dediğim üniversiteler haricinde özel ve devlet ayrımı yok. Hatta özeller daha iyi diyebilirim.
Not: Beykent Üniversitesinde okuyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
WordPress
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Çöp diye bişey asla söz konusu olamaz, özel üniversitede okuyorum gerek ortam olsun gerek eğitim olsun çok fark oluyor. Gelirken çok tereddütlüydüm ama gerçekten iş imkanlarının bile özelde çok olduğunu gördüm.