Uzun zaman süren ticaretten sonra kardeşim dediğim ve kardeşimden farkı olmayan bir insanla 50 TL için tartıştım ve kötü oldum. Halbuki dostluğumuz 50 TL miydi acaba değildi bana göre değildi. Gece boyu sitelerim için uğraştı ödeme için zaman ayırdır dertlerimizi paylaştığımız zamanlar oldu abi dedi kardeşim dedim
İnsanlar parayla kaybedilmemesi lazım tzengin değerli kardeşim sinirimden öfkemden ve yaptığım davranışlardan ötürü insanlığın 50 TL olmadığı için senden herkesin önünde yaşın küçük ama özür diliyorum özür bir erdemdir sen iyi bir insansın işinin ehlisin seni kızdırdım ama inan ben de çok üzüldüm çünkü WMARACI benim ekmek teknem en basit örneği yöneticilerimizden birisi beni uyarı banlanma riskine karşı her ne kadar bilgisayar başında çıldırsam da dedim ki burası senin ekmek teknen kurallara uyacaksın koçum bu kadar basit o günden sonra hiç sorun yaşamadım uyarı almadım traderi falan bırakalım iki günlük Dünya kardeşim ben ahirette kalbini kırdığım kul hakkına girdiğim biriyle yüz yüze gelmek istemem benden yana bütün haklarım VARSA helali hoş olsun Allah işini gücünü rast götürsün herşeyi gönlündekinin HAYIRLISINA göre versin. Eğer sende hakkını helal edersen özür dilerim s*ktir et ticareti dostluk sonsuz olsun.
Saygılarımla