-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
231, (%100)
Merhaba arkadaşlar. Bundan bir süre önce forumdan @rankend isimli arkadaşımızın yaptığı logo çalışmasının altına "Shutter Alıntısı" damgası vurmuştum. NBA konulu bir afiş çalışmam için örnek ararken shutterde "SuperStar" yazılı bir vektör buldum. Direk aklıma o geldi. Neredeyse aynısıydı. Fakat sonradan farkettim ki aynısı değil ama benzeyen bir çalışmaydı. Bu yüzden bu kardeşimizden buradan özür diliyorum. Kendime yakıştıramadım. Konuya yorum atılınca bakma gereği duydum. Çalışmaları başarılı. Umarım beni affeder. Hakkını helal et dostum :)
Ek olarak : Umarım bu konum herkese bir ilham kaynağı olur :)
Ek olarak : Olumsuz yorumumun kaldırılması için report hakkımı kullandım. Umarım gereği yapılır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Mukim
Ne yapalım meselâ?
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-Ticâret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
G** C**
-
-
-
Ticaret
101, (%100)
İlgili yorumlar silinmiştir. Lütfen bu tarz tespitlerinizde direkt olarak satış konusuna yazmaktansa konu sahibine özel mesaj gönderin. Eğer gerçekten alıntı, warez ya da illegâl bir durumla karşılaşırsanız da konuyu rapor etmeniz yeterli olacaktır.
rankend
barankaraboga.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh. Adayı
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Erdemli davrasinizdan dolayi tessekkur ederim. Bi mesaj atmaniz yeterliydi konu kapanmistir :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
barankaraboga.com // rankend.com // hatadeposu.com - türkiyenin hata çözüm arşivi