Markafoni, daybuyday, hızlı al gibi daha bir çok tanınmış siteyle anlaşması bulunan ve yaptığınız alışverişlerden belirli bir yüzde alarak para iadesi yapan bir sitedir. Ayrıca bazı üyelik teklifleri var ki sadece üye olarak 0,70 tl gibi rakamlar kazanıyorsunuz.

[CENTER]

Nasıl Kazanç Sağlanır ?



Sitede 2 tane para kazanma bölümü var.

1-

İnternet üzerinden yaptığınız alışverişlerden komisyon olarak.
Bunu açıklayayım hemen size. Misal markafoniden bir alışveriş yaptınız zaman size sistemde de gözüktüğü üzere %7 iade ediyor. Yani bu demek oluyor ki 100 liralık bir alışverişinizde netlioo sizin sosyal ağınıza 7 tl veriyor.
Sosyal ağınız ne diye soracak olursanız da, sosyal ağ sizi Netlioo ya üye yapan ve Netlioo ya sizin üye yaptıklarınız oluşturur.



Yukarıda örneğini vermiş olduğum 7 liranın %35i size, %35i sosyal ağınıza, %10u sizi netliooya üye yapan kişiye, %20si ise netlioo hesabına aktarılır.

Şu linke tıkladığınız zaman sosyal ağınıza ulaşırsınız. Netlioo.com - Sosyal Alışveriş Platformu

Gördüğünüz gibi 1. seviye ve 2. seviye var. 1. Seviyede 10 kişilik yer var. 2. seviyede ise 100.
Misal siz siteye 10 kişi üye yaptınız diyelim. Yani 1.seviye dolmuş oluyor. Üye yaptığınız 11. kişi 2.seviyeye yerleşiyor. 11.kişi 1.kişinin altına yerleşmış oluyor. Yani bu durumda 11. kişinin yapmış olduğu alışverişlerden artık 1.kişide para kazanacak. 1.kişi 11.kişiyi hiç tanımadığı halde 11.kişi sayesinde para kazanmaya başlıyor. Bu aynı şekilde sizin içinde olacak. Yani sizi üye yapan kişinin, üye yaptığı kişiler zamanla sizin altınıza yerleşecek ve hiç tanımadığınız kişiler sayesinde para kazanabileceksiniz. Yani uyurken bile para kazanabileceğiniz bir sistem Netlioo





2- EXTRA PUAN KAZANIN bölümündeki sitelere üye olarak


Diğer para kazanma yöntemi ise Netlioo'nun bizlere sunmuş olduğu sitelere üye olarak. Sadece sitelere üye olarak bile ciddi kazançlar elde edebilirsiniz Ama bunun en önemli noktası ise ne kadar çok alt üyen olursa o kadar çok para kazanırsın. Alt üyenin alt üyesinden de para kazanacak olman ise çok çok daha güzel. Hatta onunla eş değerde para kazanacaksınız. Ödeme limiti 50 TL. Ama inanın bunu çok kolay doldurabilirsiniz.

Ne kazanacaksınız ?

Tüm bu işlemler biriktiğinde hesabınız da olan parayı ister çekersiniz, ister alışverişte kullanırsınız. ( alışverişte kullanma bölümü daha açılmadı. )


Üye Olmak İçin Tıklayınız(refli)

Üye Olmak İçin Tıklayınız(refsiz)


Siteye normal olarak üye olunmuyor, illa birisinin alt üyesi olma zorundalığı var. Normal üye olsanız bile sistem sizi bir başkasının alt üyesi olarak tanımlıyor.
Sadece 2 haftada alışverişlerim, yapmış olduğum üyelikler ve alt üyelerimden gelen toplam kazancım 56 TL ve günden güne de artmaya devam ediyor.



Üye Olmak İçin Tıklayınız(refli)

Üye Olmak İçin Tıklayınız(refsiz)






Para Transferi Kazancımı Nasıl Alırım?


Girmiş olduğun banka bilgilerini görüntüleyebilirsin.

Anasayfada sağ üst köşede bulunan hesabım bölümüne tıklayarak tüm bilgilerini görüntüleyebilir, istediğin değişiklikleri yapabilirsin.

Önce profil ayarlarına gir, seninle ilgili tüm bilgiler orada.

İstersen yeni hesap bilgisi ekleyebilir veya değiştirebilirsin.



Profil özetinde göreceğin aktif puan senin alışverişlerinden ve sosyal ağlarda yaptığın işlemlerden kazandığın puanı, potansiyel puan bulunduğun ay içinde sosyal ağından kazandığın puanı gösterir (potansiyel puan aylık performansını tamaladığın oranda ay sonu itibarı ile kazanabileceğin puandır).

Paraya çevir butonuna tıkladığında aktif hesabında biriken puanlarının TL karşılığını, banka hesabına havale edebilirsin.



Paraya çevirmek istediğin puanı girerek hesapla butonuna bastığında, yapılan kesintileri ve ne kadarlık tutarın havale edileceğini görebilirsin.

Üyeler kendi kazandığı puanların (Aktif Puan) transferini en erken son işleminden veya bir önceki ay hak ettiği potansiyel puanlardan 60 gün sonra talep edebilir. Bu süreç alışverişin işlem yapan veya her hangi bir sebeple Kampanya sahibi firma tarafından iptal edilebileceği zamanı ifade eder. Erken Transfer talebi olduğu durumda transferlere sistem tarafından 24 saat içinde yeni transfer tarihi atanır, transferin gerçekleşeceği tarihi kendisine ödemeler listesinde gösterilir, kayıtlı e-postasına bilgilendirmesi yapılır.




Alışveriş Yap Kazan



Her markanın yanında geri dönüş oranı yazmaktadır. O oranda elde edeceğin NP sosyal ağın ile paylaştırılıp hesabına yansıyacaktır.

Alışveriş yap kazan bölümünde yüzlerce kampanya arasından kategorilere göre arama yapabilir, her alışverişinden kazanç elde edersin.

Her kampanyanın üzerinde detay bölümüne tıklayarak ayrıntılı bilgi edinebilirsin.

Siteye git butonu ile o markanın web sitesine ulaşarak alışverişini yapabilirsin.





Sosyal Ağlarda Kazan



Sosyal ağlardaki sayfalarınla kazandıran kampanyalar.
Markaların kampanyalarını Facebook ve Twitter hesaplarında kullanarak arkadaş sayın oranında kazanç elde edebilirsin. Kampanya paylaşım kuralları için, sosyal kampanyaların bulunduğu sekmenin üst kısmındaki 'Sosyal Ağlarda Kazan Nasıl Çalışır' bölümünü okumanı öneririz.

Facebook kampanyalarını sahip oldukları işleve göre Paylaşabilir, Beğenebilir veya Facebook Sayfası Beğenerek kazanç elde edebilirsin.

Twitter kampanyalarını Tweet'leyebilir, RT 'leyebilir veya Twitter sayfalarını Takip Ederek kazanaç sağlayabilirsin.






Üye Olmak İçin Tıklayınız(refli)
:D:D:D:D

Üye Olmak İçin Tıklayınız(refsiz)

[/CENTER]:eek: :eek:

sitene ekleyebilmen için buna benzer bannerler veriyorlar :

netlioo.com - Kazandıran Platform