-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Merhaba arkadaşlar üyeliğe dayanan bir sitem var. Php kodlamalı. Ben siteye her girişimde şifre girmek istemiyorum. Oturumu açık bırakmam için scriptte nerede ve nasıl düzenleme yapmalıyım?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Login olduktan sonra, bilgilerinizi içeren bir cookie oluşturacaksınız, siteye girerken ise bu cookie var ise direkt login yaptırtacaksınız, yok ise girişe yönlendireceksiniz.
Burayı inceleyebilirsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Web -> https://alikarahisar.com
Ozi
.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Devoloper
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Çerezler giderse hepsi uçar süresiz oturum yoktur yani, ama çözüm cookie ile mümkün. Session ile zaman uzatma işine girmene gerek yok tarayıcı kapanırsa session gider.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Sosyolog
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bende istiyorum ama . Konuyu takipteyim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Wordpress mi yoksa özel bir script mi kullanıyorsunuz? Wordpress ise belki bir eklentisi vardır. Yok özel bir script ise öyle ekran resmi atayım, videodan bakın ile olmaz. Özel kod yazılması gerekir o scripte. Benim de kendime ait üyelikli bir sitem var. Baştan kendim kodladım ve bende de aynı sorun vardı, her seferinde giriş gerekiyordu. Bir haftadır otomatik giriş üzerinde çalışıyorum. Giriş sistemi eskisine nazaran tamamen değişti neredeyse. Öyle ayarlardan bir seçenek seçip yapmakla olmuyor. Giriş sayfasındaki php kodları baştan düzenledim, beni hatırla seçeneği koydum, tüm diğer sayfalarda çalışacak şekilde ayar sayfasına da cookie kontrolü ve giriş yapılacak şekilde kodlar ekledim. Araştırıp deneyerek yapmak ve kontrol etmek 3 günümü aldı. Profesyonel bir kişi 1 günde teslim eder belki ama öyle ekran paylaşmakla yapan olmaz pek.