-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Forumda PM isteyipte geri dönüş yapmayanlara bir uyarı gerçekleşse ve 5 uyarıdan sonra 1 haftalığına uzaklaştırılsa veya farklı cezalar uygulansa nasıl olur? Aylık kazancını, harçlığını bu forumdan elde edenler var ve ticaret konularına PM isteyip daha sonra PM'ye cevap vermeyenler çok fazla vakit kaybettiriyor. Bu gibi kişileri dediğim şekilde uyarılsa ya da bir konuda bu pm isteyip geri dönmeyenleri kendimiz belirtsek olmuyor mu? Emek emek detaylı pm gönderiyoruz, bir teşekkür bile etmeyip yüzsüz bir şekilde geri dönülmemesi insanın sinirlenmesine neden oluyor :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Ahmet'cim bu konunun yönetim ile alakası yok, bu durum kişinin ticaret ahlaki ile alakalidir. Kendisine yapılmadığı için bu hareketi sürdürüyorlar. Şahsen konuma mesaj atıp bilgi isteniminde bulunuyorlar. Bende detaylı bir bilgi göndererek geri dönüş yapmalarını rica ediyorum, bu ricama karşı amacı ticaret olan her insan donus yapıyor olumlu yada olumsuz.
Yani demek istediğim şudur ki, insanda olacak biraz :)
5 kişi bu mesajı beğendi.
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
T** Z**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Bence bir iş konusu için pm isteyenlere önceden hazırlanmış CTRL + V ile bir mesajı göndermek daha mantıklı. Her defasında zaten ortalama aynı şeyler yazıldığı için mesaja 2. defa aynı şeyi sıfırdan yazmaya gerek duymuyorum ve beklentiye düşüp bel bağlamıyorum. Gönderiyorum mesajı ardından gönderilenler kutusundan kaldırıyorum beklediğim bir şey olmamış oluyor dolayısıyla :) Tavsiye ederim, hiç sıkıntı yaşamazsınız
1 kişi bu mesajı beğendi.
60423
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
aynen hak veriyorum arkadaşa. Ama yönetimin bu şekilde kaç kişiye yetişebileceğini tahmin edemiyorum. ZAten çok yoğunlardır. Birde hkimin cevap vermediğine bakamazlar heralde öyle bir sistem yazıalbilimi bilmiyorum php konusunda uzman değilim :d
1 kişi bu mesajı beğendi.