PS3 Cafe oyun salonu işletmecilik yapan ailesinden açan olan yada çalışan kimse varmı acaba forumda ?
Devir alacağım bir dükkan var zaten bölgenin de en bilinen yerlerinden birisi yalnız ruhsat olayında sanırım devir olmuyormuş ve sıfırdan dükkan açılış şartlarıyla aynı şekilde baştan almamız gerekiyormuş . Bu durumda istedikleri şeyler neler ? Ücret olarak ilk açılışta ne kadar ruhsat parası yatırmamız gerekiyor ? Emniyetten alınacak bir izin varmı içeride internet olmayacak . M2 alt sınırı , acil yangın çıkışı falan gibi şeyler istiyorlar mı ? Şu an bulunan ruhsatı geçen sene alınmış , son 1 sene içinde şartlarda herhangi bir değişiklik oldu mu ?
Pek tabi ki makinaların tamamı kırık ve orj. oyun kullanılmayacak zaten bölgemde kullanan hiç bir dükkan da yok , bu konuda yeni bir değişiklik yaptırım denetim olayı var mı sıkıntı olur mu ?
Bilgisi olan cevaplayabilecek olan varsa çok sevinirim. Ruhsat olayı çok kafama takıldı 1000 lira diyen de var 4000 lira diyen de var . Sürekli bulundukları kategori değiştiğinden bahsediliyor bi internet cafe bi oyun salonu kuralları geçerli diyolarmış şu an için hangisi geçerli kesin bilgisi olan var mı ? Mekan Kocaeli de . Hemen bitişiğinde alkollü başka bi mekan var o herhangi bir engel teşkil eder mi ?
Bunları işletenlere yada bu işte çalışanlara özellikle soruyorum çünkü kağıt üzerinde yazılanlar ile uygulamalar her zaman farklı oluyor belediyenin tamam dediğine yarın emniyet çıkıp bu böyle olmaz diyebiliyor . O yüzden işletenler belediyeden dahi daha güvenilir bilgi verebilir diye düşündüm .