-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
2 Senedir birini seviyorum.
Karşılık alamıyorum.
Battım bittim çöktüm. Ben böyle durumdaysam sen nişan atmışsın seni hiç tahmin edemiyorum
Onur89TR
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Profesyonel bir çözüm istiyorsan işinde iyi olan bir psikoloğa görün. İmanla mimanla alakası yok bunun. Tamamen kişilikte bitiyor olay.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
24, (%92)
Tefekkür'ü elden bırakmadım çok şükür ama canım çok yandı işte kalbim çok kırıldı :( duygusallık zor duygusal biri olmak kadar zor bişey yok heleki en sevdiğin şey elinden alındıysa eyvah eyvah. Allah yardmcım olsun inşAllah Allah hidayet, sabır ihsan eylesin inşAllah hepinizden Allah razı olsn tek tek. Yazdıklarınızdan, düşündüklerinizden ve zahmetinizden dolayı çok teşekkür ederim . .
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bizim toplulumuzda böyle bir olay karşısında normal olanı "üzülmek"tir. Yani olması gerekeni yaşıyorsun, senle alakalı değil.
Benim sana tavsiyelerim;
Anılara dalma, efkar verecek müziklere hiç bulaşma. Dışarı çık, arkadaşlarınla görüş. Yalnız kaldıkça anılar ağır basacaktır. Ayrılığı kabullen.
Zaman en güzel ilaçtır, sadece sabır.
İman önemli bir husustur, olayları atlatmanda yardımcı olacaktır.
wPunch
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaşlar da vermişler melankoyu vermişler damarı adamı iyicene depresyona sokacaklar, neşeli işler yapmaya çalış canın istemeyecektir ama zorla kendini eğlen gez dolaş arkadaşlarınla falan kafa dağıt yani
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
ne yaparsa yapsın bunu unutacağını sanmıyorum. 2 3 hafta hayatın zehir olacak, herkesi tersleyeceksin falan sonra kendine geleceksin
tecrübeyle sabittir bu yazdıklarım