hayatim53
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
insan tamiri ediyor
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
*** ticaret bölümü çok aktif kategorilere baktığında bir kaç kategorisi hep aktif diğerleri günde 1 konu bile açılmıyor wmaraci daha zengin gibi ben *** da haftada 3 defa girsem burda hergün giriyorum ciddi bir site olduğu için
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
71, (%100)
Ben hemen hemen bütün webmaster forumlarına üye oldum isim vermeyeyim ancak hepsinden geri dönüş alabilmeme rağmen üzerinden baya bir vakit geçtiği halde *** dan en ufak bir dönüş bile alamadım malesef.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
*** Üyeliğim mevcut ondan ziyade epey yüklü miktarlarda gelir sağlayan bir forum en kötü tahminimce aylık net gelirleri 30 bin tl. bu kadarını tahmin edebiliyorum şimdilik gerisini size bırakıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
SEO & Grafik
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
*** şuan tartışmasız Türkiye'nin lider webmaster forumu. Ticarette ise çok büyük paralar dönüyor. Ticaret oranının WM Aracından kat kat fazla olduğunu düşünüyorum.
***'da yaş ortalaması yüksek, WMAracında ise yaş ortalaması bayağı düşük. İnternet ile ilgilenen biri ilk olarak buraya üye oluyor. Ve tecrübe edindikten sonra ***'a geçiyor. WMAracı genellikle sohbet, güncel konuların ve eleştiri konularının değerlendirildiği bir forum. Elbette ticarette yapılıyor ancak kısıtlı.
***'da ufak tefek değişiklikler görüyorum. Ancak WMAracı kaç yıldır aynı. Hiçbir değişiklik yenilik göremedim şimdiye kadar.
FMH
tikky147design.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Öncelikle *** kurumsallaştı ve eskiden HititAjans yonetiminde 150TL gibi ücrete üyelik satıyordu. Simdi ise öyle birşey yok. HititAjans sebebi ile *** biraz saygınlık kaybetti. Kurumsallaştıktan sonra davetiye sistemi geldi.
1. Ya bir arkadaşınız davetiye yollayacak,
2. Ya da davetiye isteğinde bulunacaksınız.
Daha önceden davetiye yollamış arkadaşlar "İnsan bi dönüş yapar bari" diyorlar. Hakkılar da aslında biz bile satış konusunda PM isteyen kişilerden dönüş alamayınca nasıl kuduruyoruz. Fakat büyük siteler olduğu için her maile cevap atacak zaman bulamayabilirler.
Bazı arkadaşlar ileri-geri konusuyor. Kendilerini birşey saniyorlar falan diye. Valla öyle böyle sektörün büyük oranı onlarda dönüyor.
+ Her yıl Ramazanda Geleneksel *** İftar Yemeği oluyor. Gitmek nasip olmadı ama fotoğraflar da gayet hoş geçtiği anlaşılıyor.
+*** yaş ortalaması yüksek burası düşük gibi bir söz kullanmak çok saçma.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
R.10 yönetimi hislerine göre hareket ediyor, verdiğim bilgiler doğru gözükmüyormuş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Ben ***'u pek anlamıyorum, aynen dediğiniz gibi çok ağırdan satıyorlar kendilerini. Bence wmaracı şu sosyal medyada en iyi webmaster forumu. Ticaret hakkında diyen arkadaşlar var, ben wmaracında çok para kazandım. ***'da ise üyeliğim varken hiç kazanamadım.
Hatta Ramazanda üyelikler açılmıştı, üye olduk. Fakat daha sonra kayıtsız, habersiz üyeliğimizi kapadılar.
- -
Ayrıca arkadaşlar, *** hayranları için başımdan geçmiş şöyle bir olayı anlatayım;
Ramazan ayında ***'da üyelikler açıktı üye olunuyordu. Bende üye oldum bir satış yapayım dedim 250K'lik türk takipçili hesabımı satacaktım. Konuyu açtım, biri vardı nicki: Noblara'ydı. Kendinin Serkan İnci olduğunu iddia ediyordu. Bende ***'un tc kimlik nolarını denetlediği için serkan inci olduğunu sandım üyenin. Ve banlı falanda değildi üye, serkan inciyim diye forumda dolaşıyordu. Bende inandım haliyle, hesabı ilk arkadaşa verdim. Daha sonra ne ödeme ne de birşey. Dolandırıldım ***'dada böyle bir anım vardır.
Goethe diyor ki; Para ile insan ilişkisi şöyledir: İnsan paranın sahtesini yapar, para da insanın..
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcılığı
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
10 Senedir ***.net üyesiyim ve kullanıyorum. İlk açıldığı günden beride kullandım.Wmaracınında potansiyeli var.Fakat ticareti artırmaya yönelik girişimler yapmalı ve üyeleri daha dikkatli seçmeli eger herkes üye olabiliyorsa.**************lık artar.İşin sırrı ***.net'de kimse 20-50 TL gibi rakamlar için banlanmayı göze almaz zaten üye olmak zor davetiye almaya kalksalar o paraya zaten alamazlar.Büyük meblalar içinde zaten yüzyüze görüşme yada itradere bakılıyor.
Belki şuana kadar ***.net'de 30-40bin Liralık ticaretim olmuştur.Birşey satan biride değilim.Genelde alıyorum :D