öncelikle ***'a gönderdiğim maili yazmak istiyorum.
Merhabalar.
26 nisan günü google tarafından bir mail aldım.Bu mail içerisinde " doğal olmayan bağlantılar ve pagerank'a etki " şeklinde.Ardından sorunu araştırdım fakat bulamadım.Ücretli backlink alındığına dair bir mail idi.Ben henüz kuruluşumuzdan beri " www.sibersahne.org " web sitesine ait hiç bir backlink çalışması yapmadığım için şaşırdım.Lakin sonrasında google gelen bağlantılar kısımından baktığımda siteme bir anti seo uygulaması yapıldığını fark ettim.Sanırım birileri " seslichat " şeklinde backlink.***.net adresine sitemi bu şekilde eklemiş.Buradan insanlar aldıkları kodlarla www.sibersahne.org sitesini footer kısımından sitelerine eklemişler.Yaklaşık 1 aydır sitem hedef kelimelerinde öncü iken şuanda ilk 500 arama sayfasında bulunmamakta.Eğer durum böyle giderse " iftira ve hack " şeklinde hukuksal alanda dava açmayı düşünüyorum.Çünkü gelirlerim % 80 oranında düşüş yaşadı.
Sistem üzerinden www.sibersahne.org ve www.sibersahne.com sitelerimin silinmesini ve sisteminizden bir başkasının ekleyemeyeceği şekilde banlanmasını istiyorum.
Bana geri dönüş ne zaman yaparsınız bilemem.Ancak dönüş yapacağınız tarihe kadar sitem sandbox yada diğer cezalara maruz kalırsa hukuksal alanda hakkımı aramayı direteceğim.
Sanırım olayı anladınız.Sizlere bir sorum var.Eğer sitem ban alırsa ***'a dava açarsam kazanırmıyım.Çünkü sitemin geliri oldukça yüksek.Bir memur maaşının 5 katını alıyorum.Bilgim olmadan eklenmiş.+ bu sistem nasıl bir sistem anlamadım.bari google gibi bir html sayfası onayı alarak bu işi yapsa.birileri benim adıma linklerimi eklemiş.Benim gibi ne kadar siteler ekli ise hepside filitreye girmiş.
Örneğin : www.chatirc.org bu sayfada footere bakarmısınız.
Lütfen konuya kendi başınıza gelmiş gibi yaklaşın.Sonuçta hepimiz webmaster'ız.