-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
WMaracı varken ne yapayım *** u :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
hic bir zaman davetiye göndermedim davetiyede istemedim ne yapiyim ben davetiyeyle üyelik isteyen siteye üye olupta benim amacim biseyler öğrenmek ticaret olmadığı içinde isim olmaz wmaraci ordan bin kat daha iyi bir platform bana göre
1 kişi bu mesajı beğendi.
Emreee
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
1 seneyi aşkın üyeliğim var 2 tane mesajım var :) Oda Teşekkür mesajı sözde tasarımcılara 'ticaret' platformu :) sözde 'Webmaster portalı' ama sözde.. Yukarıda da arkadaşın dediği gibi saçma davetiye sistemi ;)
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
iyinet gitti artık uzun süre toparlanacagını düsünemiyorum
***'a hic giremedim.. uzun sürede girebilecegimi tahmin edemiyorum
Suan wmaraci gerçekten cok güzel biyerde... (tabi bence) günde en az 50 defa girdigim bi site burası hiç bişey olmasada son konulara bakmaya giriyorum
wms(net'e üye olmadım)
Wms(com'a linki görmek icin üye oldum ortamını bilmiyorum ama üstteki reklamlar felan cok gıcık)
başkada üye oldgum yer yok.. ama suan girdigim tek site burası...
umarım hep öyle olur zaten gün güne hep yenileri katılır kadroya..
Rabbim hayırlısını versin
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
fenomen
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
internet
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Böyle bir konu açılmış bari içimi dökeyim dermişim,
Sizi istemeyenleri sizde istemeyin, WMARACİNİ fark etmeyene kadar O *** olacak foruma girdimmi kendimi samıt hissediyordum.
Peki neden kızıyorum, o kadar uğraştım üyelik dahi alamadım, inanın dmoz dan tutun bir çok kaliteli yerlerede editörlüğüm mevcut olmasına rağmen sıradan basit bir foruma üye dahi olamadım, ne tür üye istiyorlar onuda anlamış değilim.
ReksNet
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
reklam
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba Arkadaşlar yeni üye oldum. bizlere yararlı forum lazım. bende bunu wmaracinda görüyorum. tşkler.
deviL
Paylaşmak Güzeldir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
serbest
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
*** un üye alımını kapatması ve davetiye sistemi ile kullanıcı belirlemesinin en büyük sebeplerinden biri bana göre boşu boşuna açılan üyelikler ve **************ların fazla olması.
Muhtemelen o forum benım olsa şahsen bende kaparım.. Hatta wmaraci bile belirli doyuma ulaştığında mutlaka kapayacaktır. Adam geliyor açiyor üyelik.. saçma sapan yazıyo çıkıyo.. peşine 1 tane daha açiyo vs vs..
Davetiye sistemindeki katılıkların en büyük sebeplerinden biride budur aynı incisozlukteki gibi :) Siz davetiye başvurusu yaparsınız ? sonuç alamazsınız ? sebep : ya yanlış başvuru yapmıssınızdır yada kendinizi yanlış ifade etmişsinizdir. + aşırı bir yoğunluktan ötürü..
Birazda doyum meselesi işte :) yeter diyolar yani..
ama webmaster forumları arasında samimi diyaloglar ve moderatör ilgisi olarak wmaraciyi tek geçerim..
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Ö** Ö**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Bir webmaster platformunda başka bir platformu eleştirmek etik olmaz.
Herkes mutlu oalcağı yeri bilir ve orada takılır.
Konuyu kilitliyorum.