-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Forumda veya arkadaş çevremizde bu tarz isteklerle çok fazla karşılaşıyoruz. Ne yalan söyleyeyim bende birçok kişiden bu talepte bulundum. Peki neden bu konuyu yazıyorum.
Öncelikle reklama tıklama talebinde bulunduklarımdan ve reklam sahiplerinden binlerce kere özür diliyorum.
İlk başlarda hiç reklamveren aklımın ucuna bile gelmiyordu sadece kazanacağım 5-10 kuruşu düşünüyordum. Her tıklama geldiğinde daha fazla seviniyor ve birşeyler başardığımı düşünüyordum.
İşin dinsel boyutuna girmeyeceğim. Fakat biraz düşününce ve empati yapınca ne demek istediğimi sende anlayacaksın.
Reklam veren firmalar veya şahıslar her tıklamada 1 müşterileri olur ve her tıklama sayesinde kendi rızkını kazanır. Fakat benim gibi cahil ve düşünemeyen insanlar ise o reklamlara boştan yere tıklatıp (veya tıklayarak) 5-10 kuruş kazanmak uğruna reklamverenlerin belkide yüzlerce para kazanmasının önüne geçerler.
Bu sadece websitelerde değil, kazancı reklama dayalı olan bütün kuruşlarda geçerlidir.
Bu konuyu biraz olsun vicdanımı rahatlatmak, bu tarz eylemlerde bulunanları engellemek ve sizlerden özür dilemek için açıyorum.Lütfen reklama tıklama isteğinde bulunmayalım, bulunanı da uyaralım.
27 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hatanın farkına varmak ve bundan bir ders çıkarmak büyük bir erdemdir. ;)
4 kişi bu mesajı beğendi.
btnaslan
Bilinen Hayatı Kodlayın
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
WebMater, Seo, YouTuber
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Çok güzel özetlemişsiniz bundan en çokta takipçi siteleri ve benzeri site sahiplerinin ders alması gerek. Diyorlar ya hani "Alttaki Reklama Tıkla 250+ Kredi Kazan" işte gurur yok ki kaldırsınlar. Tebrik ederim hocam çok güzel konuya değinmissin... ;) :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** S**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
reklamlar elden gidiyeeeeah:)
5 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
hocam zaten başkalarına tıklatarak zengin olamassın. Onlara tıklatmak yerine siteni geliştirmeye uğraşırsan zamanla kazanç kendi kendine artar zaten
Winman
Guzelbilgi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Herkes kendi kazancına bakıyor, kimse onu düşünmüyor maalesef
Escalous
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
(.*?)
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Çok haklısınız hocam. Organikten şaşmamak lazım. Siz ziyaretçi çekmeye çalışın. Bırakın onlar ilgilendikleri birşeyler çıkarsa reklamlara tiklasinlar.
Zaten tr yayinciysaniz toplamda epitopu 3 5 TL almissinizdir. Ama burda rakamlar önemli değil. Yaptığınız hatanın farkına varınca hatadan donmeniz sizin insan olduğunuzu gösteriyor zaten.