-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Mezun
-
-
Ad Soyad
Ö** F**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Cihaz durumu bölümünde ÖZEL olarak gözüküyor. Benim için hiç problem değil ama PAPARA uygulamasına giriş yapmam için fabrika sürümüne dönün diyor ve cihaz durumumu resmi yaparsam uygulamayı da atlatmış olurum diye düşünüyorum. Böyle bi uygulama vardı sanki xposed'de falan. Yardımcı olabilecek var mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
I** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Telefon ve Android özelliklerini pek söylememişsiniz ama yine de ben şunu önereyim, Magisk'in Magisk Hide diye bir özelliği var. Seçtiğiniz uygulamalara telefonunuzda root erişimi yokmuş gibi gösteriyor. Magisk ne derseniz, Aynı SuperSU veya Superuser + Xposed uygulamalarının karışımı diyebilirim. Şu anda oldukça popüler, ayrıca Android 7 (7 olduğundan emin değilim) ve üstünde systemless root destekliyor. Kullanmanızı öneririm.
Ekleme: Ayrıca şunu da belirteyim, Magisk sistem dosyalarında bir değişiklik yapmaz, dolayısıyla cihaz güncellemelerinizi de sorunsuzca yapabilirsiniz ve Xposed modüllerini Magisk ile kullanabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Mezun
-
-
Ad Soyad
Ö** F**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Android 6.0.1 Marshmallow kullanıyorum. Magisk için yardımcı olabilir misiniz, nasıl kullanılıyor?