lostyazilim
tr.link

Router / AP Cihaz Seçimi

2 Mesajlar 593 Okunma
lstbozum
tr.link

sospas sospas www.mustafasevinc.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 07.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Sales and Technical Manager
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 1292
  • Beğeniler 356 / 550
  • Ticaret 37, (%100)
Merhaba,arkadaşlar. Evdeki internetime çevreden bağlanırken birazda olsa çekim sorunu yaşıyorum. Bazen çekiyor bazense kopmalar oluyor. Bunun için ihtiyacım olan cihazları araştırmaya başladım. Access point özellikli bir cihaz arıyorum. Wifi sinyalini tekrarlatarak daha iyi mesafalere yayılmasını sağlıycam.

Bunun için öncelikli marka seçimim Asus. Asus dışında kullandığınız ürün veya önerebileceğiniz ürünler var ise bana iletirseniz memnun olurum.

Şimdi benim amacım sinyali güçlendirmek ve cihazı VPN istemcisi yapmak. (Router üzerinden yapacağım yapılandırma ile var olan VPN serverıma router istemci olacak, routera bağlanan kullanıcılar otomatikmen VPN'e geçmiş olacaklar.)

Yani işin aslında gelecek olursak. Antenlerin güçlü olması gerekiyor. Ayrıca VPN ihtiyacımı karşılasa yeterli. Fazla bi özellik aramıyorum.

Ürün araştırması yaptım.

4 tane Asus ürünü buldum. Bunların modelleri ise
RT-AC1200G+
RT-AC55U
RT-AC66U
RT-N18U

Hepsinin özelliklerini liste halinde hazırladım. Listeden bakıp karşılaştırabilirsiniz.
Bknz : https://live.mustafasevinc.com.tr/asus

Sizi fazla uğraştırmamak için ürünleri yan yana özellikleriyle listeledim.

Bu cihazların fiyatlarını biliyorum. Ancak farklı marka/model önerileriniz olursa fazla uçuk fiyatlarda olmasın, işimi görsün yeterli.

Sizce hangi cihazı seçeyim ? Yardımlarınızı bekliyorum..

wmaraci
reklam

sterk sterk boş kalsın olunca yazarım Kullanıcı
  • Üyelik 29.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Atama bekliyor
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** Y**
  • Mesajlar 1296
  • Beğeniler 339 / 338
  • Ticaret 6, (%100)
Bende de var router ama markası ZYXEL, önerebileceğim 3.seçenek