Selamlar arkadaşlar,
Şahıs şirketi kurdum/kuruyorum ve İstanbul Anadolu Yakası’nda sanal ofis kullanmayı düşünüyorum. Ama piyasada o kadar çok seçenek var ki kafam karıştı. Sizce hangi firmalar iyi? Özellikle işini düzgün yapan, güvenilir ve fiyat-performans dengesi iyi olanlar hangileri?
Ayrıca sanal ofis kiralarken nelere dikkat etmek lazım? Sözleşme, hizmet kapsamı, gizli masraf vs gibi önemli detayları öğrenmek isterim.
Toplantı odası, kargo takibi gibi ekstralar önemli mi? Şahıs şirketi için özel önerileriniz, tecrübeleriniz varsa çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler!
Edit:
Arkadaşlar, konuyu açtıktan sonra pek dönüş alamayınca kendim araştırmaya giriştim ve Workon’la tanıştım. Anadolu Yakası için paylaşımlı ofis arıyordum, beklentilerimin üzerinde bir süreç yaşadım o yüzden buraya not düşmek istedim.
Öncelikle iletişim çok hızlı oldu, aradığımda detaylıca tüm süreçleri anlattılar. Sözleşme işleri gayet şeffaf ilerliyor, ekstra masraf ya da kafamı karıştıran bir durum olmadı. Ofisler modern, toplantı odaları tertemiz ve düzenliydi. Kahve/çay servisi gibi küçük ayrıntılar bile düşünülmüş. Ulaşım açısından merkezi noktada olması da benim için büyük artı oldu.
Ufak bir eleştiri yapmam gerekirse şube sayısı henüz çok fazla değil, daha yaygın olsalar şahane olurdu. Ama genel anlamda fiyat/performans açısından piyasada gördüklerimin en iyisi diyebilirim. Evden çalışıp profesyonel bir ortam isteyen ya da şirketini sanal/paylaşımlı ofise taşımayı düşünenler için gönül rahatlığıyla öneririm.