Arkadaşlar bildiğiniz üzere bugün 1 Nisan bizim ülkemizde "şaka günü" olarak bilinen bir bayram. Fakat başka dinlerde, ülkelerde başka bir anlamı var. Herneyse konuyu dağıtmayayım. Bu yıl ki 1 nisan çok saçma geçti diyebilirim nedeniyse işin suyunu çıkardılar. Bugün o kadar çok şakayla karşılaştım ki bence en güzel şaka şimdiki anlatacağım ve göstereceğim şakaydı :D
Türkiye'nin en genç en iyi webmaster forumu olan wmaraci'na giriş yapmak üzere araç çubuğuna adresi yazıp enter tuşuna bastım ve sonrasında şöyle bir yazıyla karşılaştım:
Hani üzerine kaynar sular boşalır gibi bir durum olur ya işte o durumun ta kendisi oldu. Sonrasında "Peki Neden?" yazısına basınca şaka olduğunu anladım :) ve karşıma gelen yazıysa şuydu:
(arkadan Kenan Doğulu'nun kandırdım şarkısı çalar.)
Kandırdık!
Hiç yarıda bırakıp gider miyiz? :)
Bu şakadan sonra ne yapmak istersiniz?
Forum anasayfasına gitmek isterim.
Araçlara gidip kaldığım yerden devam etmek isterim.
WM Aracının 500 TL değerindeki kitap çekilişine katılmak isterim!
Bir bardak soğuk su alayım. <<(çok hoşuma gitti :D)
Sırada wmaracı'nın yöneticilerinden 2.şaka :) forumun anasayfası'nda şöyle koskoca bir reklam alanı var
Beni yine ter bastı heyecanlandım :D direkt işbankası ve paypal hesabımı açtım paralara baktım. Çünkü para varsa direkt alacaktım. Ama yine dalgınlığıma ve saflığıma denk geldiği için şaka olduğunu tıkladıktan sonra anladım :D
Şaka yapacaksanız böyle yapacaksınız :) saçma sapan şakalar yapmaya çalışanlar var onlar dursun artık çabalarını anlamıyorum zaten.
Kaynak: http://keremzor.com/index.php/saka-yapacaksaniz-boyle-yapacaksiniz/