RootFRM
Müşteri Temsilcisi
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
MT
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhabalar
Yaşıma göre sadece çene bölümünde sakal çıkmakta çenenin altında tek tük sağ tarafta daha yoğun sol tarafta belirtmiş olduğum gibi tek tük çıkmaktadır. Yüzüm üzerinde ise sağ tarafta belirli bir bölgede tatmin edici kadar azda olsa sakal çıkmakta fakat sol bölümde ise neredeyse sadece 12 14 tane sakal tanesi bulunmakta. Bu durum her ne kadar çok önemli bir konu olmasa bile insanı günlük yaşantısında psikolojik olarak olsa da etkilemekte. Konuyla ilgili olarak serumlara bakmaktayım. Fakat önce konuyu danışmak istedim sizlere. Konuyla ilgili olarak yardımcı, destek olabilecek arkadaşlar var ise şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar dilerim.
Bugüne kadar hep ileri denedik.
RootFRM
Müşteri Temsilcisi
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
MT
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Konuyla alakalı olarak çözüm yolu, öneri ve alternatifler sunacak birileri var ise destek olurlarsa teşekkür ederim.
Bugüne kadar hep ileri denedik.
ilkayy
ucrmyslnmsmdstgmdeanldm
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Sakal genetik bir konudur çıkmıyor ise çıkmaz zorlamaya gerek yok. Çıkmasını sağlayıcı ürün kullandığında sakal çıkarttığı doğru lakin ilgili bölgeden ürünü kesince sakallar dökülmeye başlıyor tekrar eski haline geliyor tavsiyem bir doktora görünmen hormon testi ardından ilgili kullanımlara yönelmen yönünde, çıkmıyor diyede kafanı sakın takma böyle şeylere.
buzmavisi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%73)
Kilda keramet olsa gotte cikmazdi. Yaşınz daha kucuk 23 24 den sonra bakmk lazm
PNR
Makinist
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Bende ergenlik dönemimde sakalı kafaya takmıştım. Daha çıkmadan jilet vuruyordum öyle öyle az buz tüy tüy çıkıyordu. Sonradan sarımsak! sarımsak kullanmaya başlamıştım yaklaşık bu 17 18 yaşlarımda yapıyordum ve bu sarımsağı kesip sürmeye başladıktan sonra tüyler sertleşerek kıla dönüştü gerçekten de işe yarıyor sarımsak ben sadece top sakal bölgesine sürüyordum şuan top sakal bölgem sakaldan geçilmiyor ama yanlarım hala tüy tarzı yumuşak ve sert. bu bir çözüm yolu olabilir senin için bende işe yaramıştı. ben bile hala ayda 2 3 kere badem yağı ile de besliyorum bunları araştırarak deneye bilirsin.