SAN ANDREAS FAYI
Filmi 2015 yapımlı aksiyon türündeki bu film’in IMDB puanı 8 üzerinde olması bekleniyor. 29 Mayıs tarihinde vizyona girecek San Andreas Fayı filmi bir çok kişi tarafından merak edilen bir film olmuş durumdadır.

2015 yapımlı bu aksiyon filmini sizler için büyük çalışmalar yaparak sitemize internet sektöründe ilk ekleyenlerden olmak için çalışmalar yapmaya devam ederken sizler’de bize destek için film’in alt kısmında film hakkındaki düşüncelerinizi belirterek yorum yaparsanız, bizlere destek vermiş olursunuz..


SAN ANDREAS FAYI İZLE

Filminin konusundan bahsedicek olursak Tom adındaki kişi Kaliforniya’da yaşıyan dürüst ailesine düşkün bir helikopter pilotudur. San Andreas Fayı filminde Kaliforniya’daki büyük bir felaket olan deprem sonucunda Tom kızını kurtarmaya çalışırken yaşadığı aksiyon’ları ve dram sahnelerinde olduğu hızlı karar verme düşüncelerine girmesine sebep olacak Tom’un yaşadığı olayları anlatan bir film olan San Andreas full izle filmi 2015 yılına damgasını vuracak bir film olacağına benziyor.

Bizlerde bu filmi vizyon tarihinde sitemize ekleyerek sizlere ücretsiz olarak hizmetsiz vermek en büyük hedefimizdir. Bizleri takip ederek San Andreas 2015 İzle filmini ilk izleyenler siz olabilirsiniz. www.1film.org ailesi olarak şimdiden iyi seyirler dileriz..

http://www.1film.org/san-andreas-fayi-izle.html