mhalat
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Tebrik ederim hocam, tek kişi misiniz eğer ekipse kaç kişi var ekibinizde?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Roycolt merhabalar, daha önceki mesajlarımda da dediğim gibi bir alanda yönel. Zaten domain ve sitelere bakış açın güzel, yanılmıyorsun :) Ben sana bir alan adı önereceğim, keyword biraz eğer işine yarar ise güzel bir forum kurabilirsin.
Mertcan kardeşim benim sağ olasın var olasın. Allah razı olsun, Rabbim cümlemizin yolunu açık eylesin inşallah.
mhalat merhabalar, ben tek başıma kurdum siteyi. Daha sonra gruplarda sürekli reklam yaptım insanların dikkatini çekecek biçimde. İlk başta oldukça absürt bir sloganla girdim "Kuşu Ötenlerin Sitesi" diye, fakat çok olumsuz tepkiler aldım. Türkiye'nin ilk ve tek resmi Kanarya sitesi yazdım ve baktığımda oldukça olumlu dönüşler gelmeye başladı. Şu anda 1 Süper Moderatör ve 2 Moderatör'üm mevcut site içerisinde. İlerleyen zamanlarda da forumdan birisini bulursam 2 yazar alacağım bloğuma. Öyle devam edip gideriz inşallah :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Roycolt özel mesaj gönderemiyorum ama buradan söyleyeyim herhangi bir sakıncası olacağını düşünmüyorum. Ben yerinde olsam "
sultanpapagani.org" alan adını alırdım. Aranma hacimlerine bir bak dilersen "sultan papağanlanı - sultan papağanları" vs. Benim çok hoşuma gidiyor bu alan adı ve Türkiye de çok fazla Sultan Papağanı besleyen kitle var. Önemli olan o kitleye ulaşabilmek diye düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Roycolt aklıma güzel alan adı ve fikir geldiğinde seninle paylaşacağım. ;)
1 kişi bu mesajı beğendi.