-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
serbest meslek
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sizi dost bildiğim için dert yakınayım istedim. Çevremde olan meslektaşlara bakıyorum hep rahatlar şanslılar ama benim oldugum calıştigim yer lanet olası en ufak şeyden çok rezillik çekiyorum ne yapıcam bilmiyorum. Çaresizim, kendimi asasım geliyor bazen valla ağlayasım geliyor. Ağlamakta çözüm olsa keşke ama değil 😢
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
İnsanların şanslı olduğunu düşünen de, kendinin şanssız olduğunu düşünen de yine kendinsin. Bence kendi kendini bu mutsuzluğa sürüklüyorsun. Aç ve açıkta değilsen bence şanslısın. Daha 24 yaşındaymışsınn. Neyin umutsuzluğu bu?
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
davulun sesi uzaktan hoş gelir.
dışı seni, içi beni yakar.
olayın içine girmeden neler olduğunu bilemeyiz. gidip meslektaşlarına sorsan nası rahat mı desen. ooh akşama kadar gel keyfim gel der. ama yaptığı hiç bi pis işten bahsetmez. bu gelenek gibi bişey. kimse çalıştığı işin kötü yanlarını söylemek istemez...
1 kişi bu mesajı beğendi.
youtube abone sitesi: https://vk.cc/9hnOk8
Kuş al Yumurta sat Ruble ÇEK: https://vk.cc/aC8QOD
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Askerde herkes tankın içinde, top mermilerinin yada askeri araçların yanında fotograf çektirir. Bulaşık yıkarken, hava aydınlamadan izmarit toplarken yada çıplak elleriyle ot yolarken fotograf çektirmez kimse. Tuvaletleri yıkarken, yemek yaparken, 1 alayın tabldotlarını yıkarken fotografı olan bir tanıdığa rastlamadım :)
3 kişi bu mesajı beğendi.
Ağacı Sev Yeşili Koru Ayıyı Öp!
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Kapitalizm olduğu sürece sana bana rahat yok usta illa üstümüzden birileri otlanacak bu heryerde böyle.Şimdi durum böyleyken zengin olmaktada kolay ama helalinden kazanmanın mücadelesini veriyoruz.
Helal kazanç zordur ama bereketlidir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
askeri personel
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
‘Kader gayrete aşıktır’ çok uzun zaman bende kendimi öyle hissettim çevremdeki herkesle kendimi mukayese ettim.Son bir yıldır anladım ki herşeyi kendi elimle yapıyormuşum.Medet umacaksak açık açık olmasa bile içten içe başkalarından medet umuyor keşke bişey olsa elime şu kadar para geçse keşke bir mucize olsa şunu kazansam diye diye kendimizi köreltiyoruz.Medeti ancak ki ancak Allah’tan ummalıyız bunu anladıktan sonra, bu dünyada kaybedecek bişeyimiz olmadığını kebap yesek te domates ekmek yesek te karnımızın doyduğunu bmw ye binsek te şahin e binsek te araca bindiğimizi anladığımız zaman herşey yoluna giriyor.Yaşam tarzınızı daha iyilerine göre değil daha kötülerine göre mukayese edin.Para da şansta oluk oluk akıyo :) selametle.
bebektos.com - Bebek Ürünleri Pazaryeri