Gerek burada olsun gerek başka büyük webmaster siteleri olsun bir çoğunda aktif olarak bulunmaktayım ve yaptığımız iş gereği küçük-büyük satışlar yapabiliyoruz.
Dert yakındığım konu şu bu arkadaşlar heryerde tamam eyvallah.
Ancak ben gerçekten konunun abartıldığını düşünüyorum. Şöyle bir örnek vereyim.
Neredeyse 15 gün boyu aktif kalan ilanım için yaklaşık 20 kişiden mesaj aldım ve konuda lütfen ciddi olmayanlar mesaj atmasın yazmasına rağmen. Bu 20 kişiden dönüş yapan maksimum bi 10 kişi oldu.
Bunlardan 5 i siteyi alacağını söyleyerek ibanı aldılar hatta defalarca ifade etmeme rağmen "ben siteyi aldım" "ödemenizi gün içerisinde geçeceğim" gibi beyanlarda bulunarak vereceğim tüyoları öğrenenler oldu alacağını söyleyerek kişi başına günlerce beklettiler.
Benim yakındığım nokta bu yapmayın arkadaşlar yapmayın sırf muhabbet olsun diye ticari ilanlara yazmayın.
Gerçekten bu insanlar yüzünden konu açarken, biri mesaj attımı iki kez düşünür oldum.
Bu sitede bulunan bildiğim çoğu webmaster ayda 200-300 de kazansam helal olsun başkasının ağız kokusunu çekmeyeyim diyor ben gibi. Ancak sizin yaptığınızın bunlardan bir farkı yok!
Yönetimden isteğim bu kişiler hakkında forumda gerekli işlem başlatabilmek için izin istiyorum. - trade hakkı vermek gibisinden.
Sonrasında ne istediğini bilmeyen insanlar için günlerce beklemek zorunda kalmayalım.
Ek Olarak: Amacım kimseye sitemi sattırmak veya kimseyi 100-200 lira için rencide etmek değil öyle olsa tek tek konuşmaları eklerdim buraya ki Allah'a şükür 100-200 lirayada ihtiyacım yok.