unihocam
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba dostlarım,
4 ay önce açtığım eğitim sitesi şuanda neredeyse günlük 1K Tekil hite sahip ( Bazı günler 5k ya kadar cıkıyor) Her neyse şuan üniversite okuyorum bu sene hazırlanmam gereken bir sınav daha var onun için fazla ilgilenemekten endişe ediyorum. Sitenin hitinin hepsi google kaynaklıdır. Sizce satmalı mıyım yoksa devam edip reklam almalı mıyım?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Paraya ihtiyacın varsa sat derim ama paraya ihtiyacın yoksa 2 günde bir 300 kelimelik bir makale satın al 2 günde bir otomatik ayarla yayınlasın. Bu 3-4 günde bire de indirebilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Hit kazancından ziyade para kazanabiliyorsaniz sitenizden bu kazancınızın bir kısmı yada yarısını site ile ilgilenecek birine verin site devam etsin sizde gelicek için hem real de hemde sanalda devam edersiniz
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ya editore yada direk makaleye para verin aylık stok alın çok bişey tutmaz haftada 2 yazı olaraktan paylaşın aktiflik ölmesin derim
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Yine az önce yazdıgım gibi düşünüyorum daha önce kazandıysanız yine kazanabilirsiniz ve siteniz ve emekleriniz boşa gitsin istemiyorsanız biri ile yarı yarıya anlaşın kazancı bölerek yada bir bütçe çalışması yapın içerik satın alıp yayınyatın belirli aralıklarla en azından hem emekleriniz boşa gitmez hemde ek geliriniz devam etmiş olur hemde bir başkasına vesile olmuş olursunuz iş konusunda
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.