lostyazilim

Sen Kimsin Ya 2 | WingChun | Kısa Filmimiz

13 Mesajlar 2.358 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

softwarencoder softwarencoder Mezar da responsivedir Kullanıcı
  • Üyelik 22.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Software Developer
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad Y** Ş**
  • Mesajlar 809
  • Beğeniler 202 / 201
  • Ticaret 17, (%100)

bitcoinlekazan adlı üyeden alıntı

hareketlerin hepsi bir ve ikinci seviye hareketler keşke biraz daha gerçekci ve üst seviye hareketler yapılsa. 4 yıldır eğitimini alıyorum 6 ınci seviyedeyim avcı sistemde komik geldi biraz. ama bu sanatı anlatmanız ülke için pozitif bir durum. emeğinize sağlık

Avcı sistemi biliyorum onlar da EBMASI ve Emin BOZTEPEYİ bilir :) videoda oynayanların hiç biri yani biz aktör değiliz amacımız da söylediğiniz gibi sanatı tanıtmak adına yapılmıştır. Yorumlarınız için teşekkürler..

koyuncuiletisim53 adlı üyeden alıntı

Ben Süleyman Kocabıyıktan aldım eğitimimi. Hem samimi hem adam gibi adam. Biraz pahalı ama sonuna kadar hak ediyor.

İzmirde kendisi videolardan bildiğim kadarıyla. Birebir ders almak her zaman grup derslerine göre daha pahalıdır birebir aldığınız için de bu ücret gayet normaldir :)
koyuncuiletisim53

kişi bu mesajı beğendi.

Kurumsal, E-ticaret ve Özel Yazılım ve SEO İhtiyaçlarınız İçin BCYSoftware Solutions firması olarak yanınızdayız.

wmaraci
reklam

PNR PNR Makinist Kullanıcı
  • Üyelik 28.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Editör
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 338
  • Beğeniler 120 / 126
  • Ticaret 11, (%100)
Merhaba, Öncelikle emeğinize sağlık güzel bir video çıkmış imkan olsa neler yaparsınız şüphem yok :) Hangi ekipmanı kullandınız acaba bu video da?
softwarencoder

kişi bu mesajı beğendi.

softwarencoder softwarencoder Mezar da responsivedir Kullanıcı
  • Üyelik 22.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Software Developer
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad Y** Ş**
  • Mesajlar 809
  • Beğeniler 202 / 201
  • Ticaret 17, (%100)
PNR valla 1 nikon 1 canon camera vardı, gimball vardı bir de tripot falan vardı tekerlekli olanlardan bu kadar dı yani :)

Kurumsal, E-ticaret ve Özel Yazılım ve SEO İhtiyaçlarınız İçin BCYSoftware Solutions firması olarak yanınızdayız.

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al