lostyazilim
tr.link

Seni Seviyorum

3 Mesajlar 876 Okunma
acebozum
tr.link

cerezlerim cerezlerim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Güvenlik
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 247
  • Beğeniler 116 / 29
  • Ticaret 0, (%0)
Seni seviyorum..

Belki eşinize, sevgilinize; belki de anneniz, babanız, kardeşleriniz gibi tüm sevdiklerinize, onları ne kadar çok sevdiğinizi gerek sık gerekse de aralıklarla söyleme ihtiyacı hissederiz. Bu iki çift sihirli sözcük grubu, öyle büyülü bir fısıltıdır ki, her birimizin en çok bildiği bu pırlantayı en fazla yakınlarımızdakiler hak ettiği halde, en az onlara iletiriz, öyle değil mi?

Var mısınız?

Ne dersiniz, şu andan başlayalım, önümüze bir plan koyalım ve her daim o aşkı ve sevdayı yüreğinin en derinlerinde yaşayıp da küllendirmeye mahkum eden tüm dünya insanların dilinden sevdiklerimize "Seni seviyorum" diyelim.

Durumsal farkındalığınız titresin ve kendine gelsin, yüzlerce farklı biçimi keşfedin "Seni seviyorum" un. Kim bilir belki bu şekilde o yüreğinizdeki küllenmeye yüz tutan, alışkanlık halinde kendini hissettiren o büyülü iki kelimeyi, "Seni seviyorum" u. Akşam evinize vardığınızda eşinize "Volim te" deyin, Boşnakların dediği gibi. Sabah uyandığınızda annenizi arayın ve "Canda munani" deyin, Ekvadorca.

Afrikaanca

Ek is lief vir jou

Almanca

Ich liebe dich

Arapça

Ene behibak (Kadın erkeğe)
Ene behibek (Erkek kadına)

Arnavutça

Te dua

Bulgarca

Obiçam te

Çince

Ngo oi ney
Wo oi ney

Endonezyaca

Saya cinta padamu
Saya cinta kamu

Ermenice

Yes kez guh seerem

Fas Dili

Kanbhik

Filipince

Mahal ka ta

Japonca

Kimi o ai shiteru

Kenya Dili

Aheri

Portekizce

Eu amo te

İspanyolca

Te amo

Somali Dili

Waan ku gealahay

Ukraynaca

Ya tebe kokhayu

Bunları daha da çeşitlendirebilir, yazabiliriz. Yeter ki biz, sevmeyi ve sevilmeyi iyi bilelim.. Sevdiğimizi söylemekten de çekinmeyelim..

Kaynak: http://www.cerezlerim.com/2014/03/seni-seviyorum.html

İyi Çalışmalar..
RuLeT

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

RuLeT RuLeT WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek SEO işleri
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 89
  • Beğeniler 20 / 23
  • Ticaret 2, (%100)
Güzel düşünce tebrikler fakat şöyle bir söz geldi aklıma. Konu farklı yere sapmasın da :)
'100 dilde seni seviyorum desen ne fayda bir dilde adam gibi sevemedikten sonra.'
cerezlerim

kişi bu mesajı beğendi.

cerezlerim cerezlerim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Güvenlik
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 247
  • Beğeniler 116 / 29
  • Ticaret 0, (%0)

Tek Yazar adlı üyeden alıntı

Güzel düşünce tebrikler fakat şöyle bir söz geldi aklıma. Konu farklı yere sapmasın da :)
'100 dilde seni seviyorum desen ne fayda bir dilde adam gibi sevemedikten sonra.'

hahahaaa on numara olur dostum :) şaka bir yana haklısın adam gibi adam olmak gerek hak etmek ve hak ettirilebilmek için.. teşekkrler..

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al