Seni seviyorum..
Belki eşinize, sevgilinize; belki de anneniz, babanız, kardeşleriniz gibi tüm sevdiklerinize, onları ne kadar çok sevdiğinizi gerek sık gerekse de aralıklarla söyleme ihtiyacı hissederiz. Bu iki çift sihirli sözcük grubu, öyle büyülü bir fısıltıdır ki, her birimizin en çok bildiği bu pırlantayı en fazla yakınlarımızdakiler hak ettiği halde, en az onlara iletiriz, öyle değil mi?
Var mısınız?
Ne dersiniz, şu andan başlayalım, önümüze bir plan koyalım ve her daim o aşkı ve sevdayı yüreğinin en derinlerinde yaşayıp da küllendirmeye mahkum eden tüm dünya insanların dilinden sevdiklerimize "Seni seviyorum" diyelim.
Durumsal farkındalığınız titresin ve kendine gelsin, yüzlerce farklı biçimi keşfedin "Seni seviyorum" un. Kim bilir belki bu şekilde o yüreğinizdeki küllenmeye yüz tutan, alışkanlık halinde kendini hissettiren o büyülü iki kelimeyi, "Seni seviyorum" u. Akşam evinize vardığınızda eşinize "Volim te" deyin, Boşnakların dediği gibi. Sabah uyandığınızda annenizi arayın ve "Canda munani" deyin, Ekvadorca.
Afrikaanca
Ek is lief vir jou
Almanca
Ich liebe dich
Arapça
Ene behibak (Kadın erkeğe)
Ene behibek (Erkek kadına)
Arnavutça
Te dua
Bulgarca
Obiçam te
Çince
Ngo oi ney
Wo oi ney
Endonezyaca
Saya cinta padamu
Saya cinta kamu
Ermenice
Yes kez guh seerem
Fas Dili
Kanbhik
Filipince
Mahal ka ta
Japonca
Kimi o ai shiteru
Kenya Dili
Aheri
Portekizce
Eu amo te
İspanyolca
Te amo
Somali Dili
Waan ku gealahay
Ukraynaca
Ya tebe kokhayu
Bunları daha da çeşitlendirebilir, yazabiliriz. Yeter ki biz, sevmeyi ve sevilmeyi iyi bilelim.. Sevdiğimizi söylemekten de çekinmeyelim..
Kaynak: http://www.cerezlerim.com/2014/03/seni-seviyorum.html
İyi Çalışmalar..