lostyazilim
tr.link

Sessizce Hayatı Yaşayanlar

8 Mesajlar 1.118 Okunma
acebozum
tr.link

AtaturkunAskeri AtaturkunAskeri Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Yozgat
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 625
  • Beğeniler 87 / 150
  • Ticaret 3, (%100)
Ara sıra gece sokaktan geçerken bakıyorum da biz sımsıcak evlerimizde PC başında birşeyler yaparken gece geç saatlere kadar çalışan aldığı maaş ile koskoca bir aile geçindiren nice insanlar görüyorum. Okumamak çok kötü birşey ama onları bunla yargılayamam Allah'ın adaletine asla lafım olamaz ama içim o kadar acıyor ki keşke diyorum cebimde 100 lira olsa al kardeş kardeşime yenge hanıma birşey götür belki de olsada yanlış anlar diye veremem o insanlar gerçek gururlu insanlar Allah'ım sen bir kulunu zengin ederken ne olur içine fakirlere kimsesizlere yardım etme hissi de ver.

Allah'tan en büyük dualarımdan birisi biraz param olursa eşimle beraber herkesten gizlice birilerinin o karanlık evlerinde sevindirmek olsun ne olur arkadaşlar iki Dünyada'yız o insanların duası kabul olur yardım edelim onları bulmak zor değil
USglm mts ebagcuvan

kişi bu mesajı beğendi.

elektronikssl
webimgo

USglm USglm Öğrenci Kullanıcı
  • Üyelik 07.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad U** S**
  • Mesajlar 1864
  • Beğeniler 601 / 364
  • Ticaret 24, (%100)
İnşallah Allah dileğinizi kabul eder. Gerçekten bilmediğimiz, görmediğimiz; o ışıltılı caddelerin, binlerce lira harcanan avm'lerin dışında, tok olan insanların dışında bir hayat var. Orası çok acımasız ve ıssız.
Gerçekten çok zor durumda olan insanlar var. Halimize şükredelim. Çocuğuna bir çikolata alamayan, evine ekmek götüremeyen babalar var ne yazık ki. Onun dışında sokakta yaşayanlar var ve aç yatanlar var. Biz sıcacık evimizde karnımız tok yatarken onlar kışın soğuğunda donmamak için uğraşıyorlar.
Şükürler olsun her halimize. Ama gerçekten hani arka sokaklar derler ya öyle bir yer var işte. Kimsenin görmediği, kimsenin kimseden haberi olmadığı yer. Adeta hayatın arka planında yaşayan insanlar var. Allah onların yardımcıları olsun. Bizde hala israf edip duralım!

MaMiFilm MaMiFilm WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Yazar
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 558
  • Beğeniler 55 / 139
  • Ticaret 0, (%0)
Bu sözlerle o insanlara acıyormuş gibi bir izlenim bırakıyorsunuz. Sonuçta dünya üzerinde herkes rahat bir yaşama veya herkes zenginliğe sahip olamaz. Önemli olan mutluluğu yakalayabilmektir. O insanlara 100 lira vererek onlara yardımcı olmazsınız, sadece onların durumunu daha da kötüleştirmiş olursunuz. Önemli olan nasıl çalıştığı değil ev içindeki mutluluk ve huzurdur. Evde huzur olduktan sonra inanın paranın hiçbir önemi kalmıyor. Bunu bizzat yaşayan birisi olarak söyleyebilirim.

Profesyonel makale hizmeti için iletişime geçebilirsiniz.

• Üyelik 31.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Yozgat
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 625
  • Beğeniler 87 / 150
  • Ticaret 3, (%100)

MaMiFilm adlı üyeden alıntı

Bu sözlerle o insanlara acıyormuş gibi bir izlenim bırakıyorsunuz. Sonuçta dünya üzerinde herkes rahat bir yaşama veya herkes zenginliğe sahip olamaz. Önemli olan mutluluğu yakalayabilmektir. O insanlara 100 lira vererek onlara yardımcı olmazsınız, sadece onların durumunu daha da kötüleştirmiş olursunuz. Önemli olan nasıl çalıştığı değil ev içindeki mutluluk ve huzurdur. Evde huzur olduktan sonra inanın paranın hiçbir önemi kalmıyor. Bunu bizzat yaşayan birisi olarak söyleyebilirim.

Acıyormuş gibi yapmıyorum ACIYORUM ÜZÜLÜYORUM !

wmaraci
wmaraci

ebagcuvan ebagcuvan emrebagcuvan.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek --
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 2908
  • Beğeniler 716 / 715
  • Ticaret 8, (%100)
Acımak belki biraz olmayabilir, sonuçta onlar kendilerine acınarak bakmalarını istemeyebilir. MaMiFilm 'in dediği gibi önemli olan mutluluğu yakalamak ancak bu devirde biraz paran varsa mutlu olabiliyorsun ne yazikki.

• Üyelik 31.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Yozgat
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 625
  • Beğeniler 87 / 150
  • Ticaret 3, (%100)

ebagcuvan adlı üyeden alıntı

Acımak belki biraz olmayabilir, sonuçta onlar kendilerine acınarak bakmalarını istemeyebilir. MaMiFilm 'in dediği gibi önemli olan mutluluğu yakalamak ancak bu devirde biraz paran varsa mutlu olabiliyorsun ne yazikki.

ben ne diyorum siz ne diyorsunuz mesajı tam okuyunn

ebagcuvan ebagcuvan emrebagcuvan.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek --
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 2908
  • Beğeniler 716 / 715
  • Ticaret 8, (%100)

AtaturkunAskeri adlı üyeden alıntı

ben ne diyorum siz ne diyorsunuz mesajı tam okuyunn

Tam okudum zaten mesele 100 lira verip sevindirmek değil zaten.

• Üyelik 31.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Yozgat
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 625
  • Beğeniler 87 / 150
  • Ticaret 3, (%100)

ebagcuvan adlı üyeden alıntı

Tam okudum zaten mesele 100 lira verip sevindirmek değil zaten.

işte benim de mesajda belirtiğim o değil siz halk olarak istediğiniz yere bakıp istediğinizi gördüğünüz için kaybediyorsunuz

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al