Merhaba arkadaşlar.
Sizlere sevmek duygusunu azda olsa anlatmaya çalışacam.Tabi bunu kendi üzerimde neler yaşadığımı neler hissetiklerimi anlatacam.
Sevmek nedir ?
Sevmek bir insana gönül vermek ve onunla beraber olduğunda yanında olduğu sürece kalbinin hızlı atmasına yarayan bi duygudur.
Sevdiğimizi nasıl anlarız ?
Aslında bunun herhangi bi tanımı yok ama sizlere şöyle anlatayım.Birinden hoşlanırsınız kız veya erkek farketmez.Onun yanında olduğun sürece konuşman titret ve kalbinin atışları biraz daha hızlanır.Gece uyurken sabah kalkarken aklının bi köşesinde o vardır.Onunla konuştuğunda mutluluk duygusunuda hissedersin.
Bide kendi hayatımdan örnek vererek anlatayım.
Bi kızdan hoşlanıyordum.İlk başta bunu hoşlanmak değil sadece kafama takılan bi soru olarak gördüm.Zaman ilerledikçe kalbimin atışları aklımdakı sorular arttı.Her geçen gün arkadaşlarla buluşma günümüz yaklaşıyordu.Asıl arkadaşlar bahaneydi amacım sadece o kızla konuşup nabız yoklamaktı.Beklenen gün geldi ve gitme şansım olamadı hastalanmış şekilde evdeydim bu beni biraz üzmüştü.Beklediğim günü hastalığım nedeniyle kaçırmıştım ama bi anda kapı çaldı kuzenım geldi aşagıda seni bekliyoruz dedi bende merakla kimler diye sordum ? oda şu bu diyerek bana cevap verdi.Aşağıda beni bekleyen 2-3 kişi vardi ama en önemlisi hoşlandığım kız vardı.Şimdi heycanlanmıştım acaba ne giysem ne yapsam diye tatlı bi telaşa kapılmıştım. Hemen bi takım bularak üstümü değiştirdim.Parfüm vb. sıkarak hemen aşağa indim her basamak inişim heycanımın artmasına yol açıyordu ve en sonunda kapıyı açtım ve sevdiğim veya hoşlandığım kız hemen karşımdaydı.Yan yana yürürken bile heycanlanmıştım.Güzel bi gün sonunda cesaretimi toplayarak bitirici söz olan çıkma teklifi etmiştim.Size tavsiyem eğer birinden hoşlanıyorsanız açılın beklemeyin kimseyi mantıkla değil kalbinizle yürüyün. Eğer başkasını seviyorsa bile bilin yoksa mantığınız ile kalbiniz arasında kalıp kendinizi aşırı derecede yıpratabilirsiniz.
Makale sahibi : Selim Atalay