-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Çiçekçilik
-
-
Ad Soyad
T** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar selamın aleyküm,
Hürriyet Mahallesi'nde yaşayan; yasadışı yollara bulaşıp, zamanla Adana'nın en güçlü çetesi olan bir grup gencin hikayesini anlatan Türk yapımı internet dizisini izleyen var mı diye soracaktım ?
- Ben izliyorum tüm bölümleri izledim 2. sezon 4. bölümü beklemekteyim.
- İzlemeyen arkadaşların diziye hemen ilk bölümden başlamasını tavsiye ederim böyle bir dizi kaçmaz.
- dizi hakkındaki yorumlarınızıda burda almak istiyorum.
- not: dizi ekibiyle uzaktan yakından alakam yok, sadece sevdiğim bir dizi olduğu için konusunu açıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci & WebMaster
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Aslen Adanalıyım, şimdiye kadar 3 kere gitme şansım oldu en son 2014 yılında gittim. Çok güzel bir yer. Özellikle konuşmaları beni benden aldı, geçtik içeri akrabalarımdan biri döndü biri aynı şu şekilde "naptın" dedi, bişey yapmadım abi noldu dedim. Meğersem naptın demek nasılsın iyimisin demekmiş :) Biyere gidecek oluyorduk, "hadi gidiyrük", "birazdan geliyrüm" gibi şive olarak çok farklı bir yer :)
Ben Manisa'da doğup büyüdüm, "hadi gari gitmiyoz mu" demiştim onlarda gari'nin ne olduğunu anlamamışlardı..
Ancak benim gittiğimde her yerde gökdelenler büyük apartmanlar AVM'ler falan vardı dizide geçen yerlere gidemedim :)
Diziye gelirsek bende severek izliyorum, tek sıkıntısı bölümleri çok geç atıyorlar. 2. sezonun 4. bölümünü attıklarını sizden öğrendim açtım izliyeceğim birazdan :) Hayırlı geceler..
Edit: Uykusuzluktan fragramı yeni bölüm olarak görmüşüm..
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
İnternet Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
7, (%86)
15 ocakta yayınlanacak 4. bölüm, alternatif olarak yine Adana internet dizisi olarak sokak işi de yayınlanmaya başladı, tabi sıfır bir kadar fenomen olacağını düşünmüyorum, seslere hakim olmaları lazım
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Firma Rehberi
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
31, (%100)
1. Bölüm yayınlandığından beri takip ediyorum. Dizinin en beğendim tarafı müzikleri. Senaryo ve samimiyet geliyor hemen ardından. Umarım senaryo tıkanmaz ve uzun bir süre daha izleyebiliriz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
U** Ö**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Bende takip etmekteyim fakat "Savaş" karekteri dışında herşey yerli yerine oturmuş gibi savaş bi yerde okumuştum "atanamamış bilgisayar öğretmeni" gibi diyordu :) bu kelime uyuyor gibi geldi aslında :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Hiç sevmem bu diziyi. 1-2 bölüm izlemek istedim direk kapattım. tabi renkler ve zevkler farklıdır.
Açın Behzat Ç izleyin ''Bir zamanlar Ankara'da'' :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Pöh
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
diziyi tavsiye ederim. Adanada polis olarka gorev yapmaktayım. Gelip dizi çekimleri için izin aldılar. birkaçıyla tanıstık o vesileyle bende izlemeye başladım.
unvanını aşan bir dizi oldu. çevredeki arkadaslarım soruyordu hep ızledınmı fılan
hurriyet mahallesi nasıl bir yer diye :D
Tv de yayınlansa fena olmaz. emeklerının karsılıgını alıp daha fazla kısıye ulasırlar