İnanılmaz gibi gelebilir ama Meksika-ABD-Kanada'yı kapsayan harita üzerinde,
Rusya'da, Çin-Kuzey ve Güney Kore'yi kapsayan harita üzerlerinde hayvan silüetleri var.
ABD'de tarafında bulunan hayvan Rusya ve Çin'e, Rusya ve Çin'deki hayvanlarda ABD'de deki hayvan silüetine her an kavga etmesi muhtemel bir durumda bakıyorlar.
Geçen günlerde ABD savunma bakanı kendileri için tehdit olan ülkeleri açıklamıştı. Bunlar Rusya, Çin, Kuzey Kore ve İran. İran'ı İsrail'in düşmanı olması sebebiyle tehdit görüyorlar.
Bu silüetler yakın zamanda ABD ve müttefikleri ile Rusya,Çin, Birleşmiş Kore arasında bir savaş çıkacağını gösteriyor. Ancak bu silüetlerin bize gösterdiği en önemli şey bir yaratıcının kesinlikle olduğu ve herşeyin bir kader ile yaratılmış olduğudur.






Bu silüetler bir yaratıcının kesinlikle var olduğunu kanıtlasada bu yaratıcının Allah olduğunu kesin olarak kanıtlamaz.
Yaratıcının Allah olduğuna dair delillere bakalım...

- Kur'an'da "biz herşeyi bir kader ile yarattık" ayeti mevcuttur. Yani Kur'an bir kader'in olduğunu söylemiş bu silüetlerde kader'in olduğunu kanıtlamıştır.
- Kur'anda onlar hayvanlar gibidir ayeti mevcuttur. Kafir olan bu ülkelerdeki hayvan silüetleri Kur'an'ın bu ayetini kanıtlamaktadır.
- İstanbul ve çevresinde kıyamda duran bir insan silüeti mevcuttur. Namaz kılınan bir İslam ülkesinde kıyamda duran bir insan silüetinin olması




- Kur'an'da güzel memleketin bitkisi güzel çıkar ayeti vardır. ABD-Rusya-Çin'deki silüetler çirkindir ve bu zamana kadar bu ülkelerin yaptıkları amellerde kendi silüetleri gibi çirkindir. Oysa namaz kılan silüetin bulunduğu Türkiye ise Dünya'ya insanlık dersi vermektedir.

- Peygamberler hayvan silüetlerinden değil, Namaz kılınan silüet bulunan bu coğrafyadan çıkmıştır.

- Peygamberimiz ahir zamanda tek gözlü deccal'in çıkacağını söylemiştir. Bugün nereye baksak bu tek gözün işaretlerini görmekteyiz. Ancak bu silüetler ile bağlantısı olan bir delili vereceğim. Geçen yıllarda amerika'da "Monstar University" ( Canavarlar üniversitesi ) diye bir animasyon sinema filmi yapıldı.
Bu animasyon filmin başrolünde aynı amerika'daki hayvan silüetine benzer boynuzlu ve kuyruklu bir canavar ile tek gözlü bir canavar yer alıyor.
Boynuzlu canavar korkutucu bir karaktere, tek gözlü canavar ise sevimli ama lider bir karaktere sahip. Hadislerde tek gözlü deccal'in muhtemel'en İsrail'in suriye'yi işgal ettikten sonra suriye'de çıkacağı bildirilmiştir. Bugün İsrail deccal'in gelişine hazırlanıyor ve bu amaç için ABD'yi kullanıyor. Yani Amerika'yı İsrail yönetiyor. Bu animasyon filminde de tek gözlü canavar ABD'nin silüetine benzer canavarı yönetmektedir.