-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
1-Sinemalarda reklam gösterme zorunluluğu var mı? Varsa, reklam göstermeyen bir sinemanın cezası var mı?
2-Film görsel video kısmı bitince yazıların olduğu yerde direk kapatabilirler mi? Yoksa filmi sonuna kadar gösterme zorunlulukları var mı?
3-Sinema 1 adet aldığı filmi tüm salonlarında kopya yaparak oynatabilir mi?
ilkayy
ucrmyslnmsmdstgmdeanldm
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
1. Hayır bence yok reklam gelir kapısıdır onlar için zorunluluktan değil para kazanmaktan ötürü kullanıyorlar ama isterlerse göstermezler genelde tutulan filmler başlamadan çok reklam gösterilir örneğin geçen gün artict filmine gittim hiç reklam olmadan başladı bende şaşırdım.
2. Seans süreli filmin uzunluğuna göre ayarlıdır yani filmleri kapatmıyorlar sanırım sonuna kadar oynuyor kapatmamalarının bir diğer sebebide bazı filmlerde bittikten sonra ek sahneler oluyor izleyici bunları izlemek için kalıyor salonda.
3. Hiç bir sinemanın aynı filmi birden fazla salonda oynatacağını zannetmiyorum fakat film çok rağbet görüyorsa iki seans yaparlar ama ikiside aynı olmaz birisi tr dublaj diğeri 3d veya altyazılı olarak çıkar koskoca salon bir film için heba edilmez zaten boş salon olmaz mutlaka her bütün salonlarında bir film oynar.